Ricard Muñoz: “El Calafell ens farà córrer molt”

Ricard Muñoz: “El Calafell ens farà córrer molt”

El tècnic blaugrana vol mantenir la bona línia a l’OK Lliga, tot i que espera un Calafell Tot L’Any molt dinàmic, que no facilitarà gens les coses

Punt i a part. El Barça afronta aquest dimarts la segona jornada de l’OK Lliga, la primera al Palau (20 hores). No hi ha temps per lamentar-se. “Se’ns ha escapat un títol però l’equip és prou fort per continuar endavant. Hem començat l’OK Lliga amb bon peu, amb bones sensacions i hem de donar-hi continuïtat. No som ni millors ni pitjors que fa uns dies. Espero que l’equip sigui prou sòlid i contundent per no deixar escapar els punts”, ha assegurat aquest dilluns Ricard Muñoz.

L’entrenador del Barça ha reconegut que el calendari d’aquest inici de temporada és molt exigent i que la preparació per afrontar tots els compromisos no és l’òptima. Tot i així, Muñoz confia que l’equip signi un bon partit i sumi els tres punts en joc: “Ens trobarem un equip jove, molt dinàmic, que ha fet una bona pretemporada. El Calafell Tot L’Any aposta per un hoquei atractiu, amb una porteria ben coberta. Ens farà córrer molt i l’hem de respectar al màxim”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut