Comencen les victòries al bàsquet formatiu

Comencen les victòries al bàsquet formatiu

El Júnior, el Cadet A i el Cadet B ja han començat la competició Els dos Infantils disputen amistosos amb victòries

El júnior de Joan Braulio va aconseguir aquest cap de setmana un triomf per 67-70 en una pista difícil com la del Bàsquet Olost. Els del Lluçanès, un equip molt complicat, com ha demostrat els últims anys, van jugar de tu a tu contra un equip júnior encara en formació i que millora cada setmana que passa. És el tercer triomf dels blaugranes a la Lliga després d’haver superat ja el Manresa i el Santfeliuenc.

CADET A

Els de Marc Calderón van vèncer al Palau d’Esports Josep Mora de Mataró per 71-82 en el tercer partit del Campionat de Catalunya preferent. Els blaugranes van superar un Platges de Mataró que sempre va ser incòmode i que no va deixar en cap moment que la victòria fos fàcil. El balanç de 3-0 situa el Cadet A colíder del grup juntament amb el Joventut.

CADET B

El Cadet B de Xavi Pardina va guanyar a Granollers aquest cap de setmana passat per 79-84 contra els del Vallès Oriental. Els blaugranes, que han guanyat els tres partits que han disputat en un grup exigent, han començat de forma brillant una Lliga que es preveu apassionant i igualada.

INFANTIL A I INFANTIL B

Els dos Infantils començaran aquest cap de setmana del 4 i el 5 d’octubre la competició de Lliga. L’Infantil A que dirigeix Ruben Muñoz va jugar el seu últim amistós abans de començar el curs 14/15 contra el Cornellà i va guanyar per 57-72. L’Infantil B, per la seva banda, va disputar el seu últim partit d’exhibició a la Ciutat Esportiva contra el Sant Cugat amb un resultat curt de 47-34.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut