La Lliga Endesa 2014/15, presentada oficialment

La Lliga Endesa 2014/15, presentada oficialment

Aquest dimarts, a la seu de l’elèctrica, Abrines ha estat el jugador representant del Barça Dissabte, a les 20:45 hores, els de Xavi Pascual debutaran oficialment rebent el laboral Kutxa al Palau

Aquest dimarts, a Madrid, s’ha presentat la Lliga Endesa 2014/15. 18 jugadors de primer nivell dels 18 equips participants s’han desplaçat a la seu de la companyia elèctrica i per espai d’una hora el bàsquet ha estat el gran protagonista per donar el tret de sortida a una competició que s’iniciarà el 4 d’octubre i que acabarà el 24 de maig del 2015 amb la Lliga Regular. Pel que fa al Play-off, començarà el 28 de maig i pot allargar-se, en cas de cinquè partit a la final de la Lliga, fins al 28 de juny.

Álex Abrines ha estat el jugador del Barça que ha representat el Club en aquest acte. El jugador mallorquí ha explicat com veu l’equip blaugrana aquest inici de temporada: “Aquest any ens hem reforçat molt bé, potser hem fet més canvis dels que voldríem, però tots els que han arribat tenen una qualitat increïble i una plantilla de 15 jugadors permet rotar a qualsevol. Sabem que cadascú que surti a la pista té talent i que pot fer-ho molt bé”.

D’altra banda, Abrines ha volgut treure ferro de la derrota contra el Reial Madrid a la final de la Supercopa Endesa: “La diferència no va ser l’adequada. El partit que vam fer no va ser per perdre de 20. No vam estar encertats des de l’exterior i la defensa va ser fluixa. Són coses que podem millorar”, ha dit el ‘10’ blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut