Xavi Pascual: “Sortirem a la pista amb el millor que tinguem”

Xavi Pascual: “Sortirem a la pista amb el millor que tinguem”

El tècnic blaugrana espera a dimecres per donar la llista de convocats, segons l’estat de la plantilla

Pascual ha valorat el partit de dimecres a les 20.30 h i al Palau Blaugrana, davant el Globalcaja Ciudad Encantada. L’entrenador del Barça d’handbol ha reafirmat la importància de seguir sumant punts i que posarà sobre la pista el millor equip possible.

Amb la millor plantilla

Pascual ha estat preguntat sobre com planteja el partit davant un BM Ciudad Encantada que encara no coneix el triomf en aquesta edició de la Lliga Asobal i el tècnic blaugrana ha dit: “Ho plantejo amb tot el que tinc. Sortirem a la pista amb el millor que tinguem. Espero que Sorhaindo pugui entrar a la convocatòria, i a veure si Entrerríos ens pot ajudar una mica”.

Respecte a com afronta un partit davant un equip que encara no coneix el triomf, l’entrenador del Barça d’handbol explicava: “M’imagino que tots els equips tenim les nostres dinàmiques. No ens pot passar pel cap que vinguin aquí a treure’ns els punts. És un partit important per seguir com a líders. Enfocarem el partit com el que és: un partit que ens dóna dos punts per intentar assolir el títol de Lliga”.

Novetats a l’entrenament

L’entrenament de dimarts ha comptat amb la presència de Cedric Sorhaindo i Aleix Gómez. Sorhaindo ha disposat d’uns dies de permís per part del Club per a temes personals i el juvenil Aleix Gómez ha participat en l’entrenament del primer equip.

Gómez és un extrem dret nascut el 1997 i juga a l’equip juvenil del FC Barcelona. Gómez va ser doble medallista europeu, aquest estiu, amb les seccions estatals juvenil i júnior.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut