Local

Douglas, destinat a triomfar

El jove crack rememora els seus inicis a Brasil.
A la primera part de la seva entrevista, el nou jugador del Barça ha parlat dels seus inicis a Goiás. Ha mencionat la seva infància, des de l’època que vivia en una granja amb el seu pare i les dificultats que van passar fins que va aconseguir convertir-se en jugador professional.
 

Douglas es mostra molt agraït per tot el que ha aconseguit des d’aleshores, un viatge que l’ha portat fins a Barcelona, on Luis Enrique li ha estat ensenyant tècniques d’atac i defensa que Douglas creu que l’ajudaran a evolucionar com a jugador.

Pel que fa a la seva posició al camp, Douglas va comentar que va començar com a davanter quan era nen i que aviat el van posar al centre del camp, on ha estat fins als 17, moment en el qual va començar a jugar de lateral, posició que considera preferida i a on li agradaria consolidar-se com a futbolista.

Finalment, ha tingut temps de parlar dels seus futbolistes referents, i ha reconegut que el millor per ell és aprendre una mica de cada jugador, com Alves, Cafú o Maicon, i que aquesta és la millor manera de millorar i al mateix temps ser ell mateix, una cosa que té moltes ganes de demostrar com jugador del Barça.

Més notícies aquí