La fiabilitat defensiva del Barça en l'inici de curs

La fiabilitat defensiva del Barça en l'inici de curs

Claudio Bravo, titular les dues primeres jornades de Lliga, és el Zamora després de ser l’únic porter que no ha rebut encara cap gol a la competició A la pretemporada el conjunt de Luis Enrique només va rebre dos gols en els cinc partits de preparació

El Barça de Luis Enrique està mostrant en aquest inici de temporada una gran seriositat defensiva. Els números parlen per si sols, ja que en les dues primeres jornades de Lliga el conjunt blaugrana no ha rebut cap gol. Una solidesa en defensa que ja es va començar a percebre durant les setmanes de pretemporada, en què l’equip només va rebre dos gols en els cinc partits amistosos que va disputar.

Bravo, l’únic imbatut a la Lliga

El Barça és líder de la Lliga sent l’únic equip que ha guanyat les dues primeres jornades disputades a aquestes alçades. Però els blaugranes també són capdavanters en un altre aspecte. Amb Claudio Bravo com a porter titular en aquests dos partits, el xilè és l’actual Zamora de la Lliga després de no haver rebut encara cap gol. Però a més, el conjunt de Luis Enrique no ha rebut encara cap rematada entre els tres pals ni en el partit contra l’Elx i tampoc contra el Vila-real. Un senyal que mostra com cada dia el Barça és més fort defensivament. Si en la primera jornada de Lliga la parella de centrals va ser Mascherano-Mathieu acompanyats pels laterals Alves i Jordi Alba, diumenge al Madrigal Piqué va entrar a l’equip titular per substituir el defensa argentí, que estava sancionat.

Bona feina a la pretemporada

Els únics gols que ha rebut el Barça de Luis Enrique aquest curs van arribar durant els partits de preparació. Un va ser a Niça, de penal, i l’altre va arribar a l’amistós que es va jugar a Ginebra contra el Nàpols. Només dos gols en cinc partits en què el tècnic asturià va anar alternant els tres porters. Masip va jugar tot el partit davant el Hèlsinki i 45 minuts contra el Recreativo. Ter Stegen, que es recupera d’una lesió lumbar, també va participar en el Trofeu Colombino i va defensar la porteria blaugrana a Niça. Mentre que Claudio Bravo va debutar amb la samarreta blaugrana contra el Nàpols i va jugar el Trofeu Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut