Les entrades per al Reial Madrid – FC Barcelona, a partir del 7 d’octubre

Les entrades per al Reial Madrid – FC Barcelona, a partir del 7 d’octubre

Fins al dimecres 8 estarà obert el procés de sol·licitud de les entrades per al Clàssic de Lliga que es jugarà al Bernabéu el 25 d’octubre El procés és exclusiu per als socis del Club i caldrà demanar-les a través d’un formulari disponible al lloc web

Des de dimarts 7 d’octubre, a les 10 hores, i fins dimecres 8 d’octubre, a les 19 hores, estarà obert el procés per demanar entrades per al partit de Lliga entre el Reial Madrid i el FC Barcelona a l’Estadi Santiago Bernabéu, que es jugarà el dia 25 d’octubre (18 hores).

El procés és exclusiu per als socis del Club, i caldrà fer-ho a través d’un formulari disponible a la secció de Socis del lloc web. Cada soci pot fer una única petició d’una entrada, però en un mateix formulari hi ha la possibilitat d’inscriure fins a quatre peticions de socis, en el cas que es vulgui viatjar junts.

Les entrades costen 70 euros

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposarà d’un total de 500 entrades que tindran un preu únic de 70 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (340) i les penyes (85). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.
Sorteig el dia 9

Totes les sol·licituds es tractaran un cop hagi finalitzat el termini establert. En cas que hi hagi més peticions que entrades disponibles, el dijous 9 d’octubre se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. Tot seguit, entre el 9 i el 10, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, per fer el cobrament de les localitats i comunicar les instruccions de la recollida de les entrades.

Recordem que els socis alevins (menors de 6 anys) no podran demanar entrades per assistir a un partit fora de l’Estadi. A més, amb una única targeta de crèdit només es podran sol·licitar, com a màxim, vuit entrades. Cal tenir present que la recollida d’entrades haurà de ser presencial per al soci que hagi de gaudir-la. En el cas de no poder-la recollir, haurà de comunicar el nom de la persona, juntament amb el seu DNI, que amb l’autorització corresponent recollirà l'entrada en el seu lloc. Aquesta persona només podrà retirar fins a vuit entrades d’altres persones.

[[BOTOVERMELL::++Formulari d'inscripció::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrealmadrid2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut