Marc Carmona no es refia del Palma Futsal

Marc Carmona no es refia del Palma Futsal

Els mallorquins han fitxat jugadors de gran classe per a aquesta temporada Han guanyat dos dels tres partits de Lliga disputats fins ara

Divendres a les 21 h, el Barça rebrà la visita del Palma Futsal corresponent a la quarta jornada de la LNFS. Marc Carmona i Dyego han estat els responsables d’atendre els mitjans de comunicació com a prèvia del partit.

Equip de nivell

Després de la derrota de la setmana passada a Peníscola, els blaugranes miraran de refer-se davant del Palma Futsal al Palau Blaugrana. El rival és de garanties i així ho ha comentat el preparador culer: “És un equip que ha progressat molt, que ha invertit molt en molts jugadors, sobretot en molt de talent: Burrito, Sergio…, són jugadors que tenen un talent molt alt. Espero un partit difícil i exigent. Crec que com a plantilla és juntament el Marfil l’equip que ens exigirà més i crec que es podrà veure un bon partit al Palau”.

Els mallorquins han guanyat dos partits i van perdre la setmana passada davant del líder, l’Inter Movistar. “La setmana passada van jugar amb l’Inter i van ser molt agosarats, van pressionar molt a dalt i van portar el partit al cara a cara, sense complexos, defensant molts minuts a dalt i va ser un partit molt obert fins al final. I espero que el plantejament aquí serà el mateix”, ha reconegut Carmona. “Hem d’aprendre dels errors de la setmana passada i mirar de fer un bon partit una altra vegada. Ens estem acostumant a jugar junt amb les noves incorporacions però les coses aniran sortint bé”, considera Dyego, per la seva banda.

Aprendre dels errors

La derrota de la setmana passada ha estat analitzada per l’‘staff’ tècnic culer i han après dels errors comesos. Carmona ha volgut destacar: “Hem d’intentar fer 40 minuts bons, no a estones, encara no tenim aquesta continuïtat. L’últim dia, especialment en atac, vam tenir poc encert i això al final ens va costar el partit. La Lliga va avançant, penso que cada setmana hem d’estar un pelet millor i hem de compaginar això amb competir bé”.

Tots a l’una

Malgrat que l’equip s’ha vist reforçat amb tres jugadors nous aquesta temporada, l’entrenador no ha volgut buscar excuses en la falta d’adaptació de les noves incorporacions: “Tampoc podem excusant-se només amb els nous. Cada vegada que comença una temporada, els mecanismes s’han de greixar amb els nous, amb els vells i entre ells. Per tant, la responsabilitat que no estiguem fent bé les coses no és només de la gent nova, és de tots. La gent nova s’està adaptant tan ràpid com pot. Hem de fer-ho millor i intentar-ho demà. Som conscients, sabem què vam fer malament la setmana passada i demà ho veurem”, ha sentenciat Carmona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut