18a Lliga Catalana, sisena consecutiva

18a Lliga Catalana, sisena consecutiva

El Barça de Xavi Pascual es manté com l’equip que més títols té amb un total de 18, i ha guanyat les últimes sis de forma seguida Juan Carlos Navarro ja compta amb nou trofeus d’aquesta competició en el seu palmarès

El FC Barcelona de bàsquet ha aconseguit aquest dijous la 18a Lliga Catalana del seu palmarès després de superar per 104-93 el Morabanc Andorra. En una final disputada al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell, el conjunt de Xavi Pascual ha aixecat el primer títol de la temporada. Es tracta, a més, del sisè trofeu consecutiu que guanya el Barça en aquesta competició. Des de l’edició del 2009, el conjunt blaugrana ha superat amb èxit les finals del campionat català. En aquesta ocasió, però, no ha estat contra el Joventut de Badalona com en les últimes cinc, sinó contra el Morabanc Andorra.

A banda d’haver aconseguit consecutivament els últims sis títols de la Lliga Catalana en joc, aquest ja és el 18è triomf del FC Barcelona en aquesta competició i amplia, d’aquesta manera, l’avantatge al capdavant del palmarès global. I és que el Joventut de Badalona, actualment, suma 11 títols.

La novena de Navarro

Si hi ha un jugador que destaca en l’historial de la Lliga Catalana, aquest és Juan Carlos Navarro. El capità blaugrana suma ja nou títols en aquesta competició després que la primera la guanyés l’any 2000. Després d’aquella, Navarro ha repetit el 2001, 2004, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 i, l’última, aquest 2014.

El títol aconseguit a la Seu d’Urgell, a més, és el primer que aconsegueixen els fitxatges d’aquest estiu –Justin Doellman, Tomas Satoransky, Tibor Pleiss i DeShaun Thomas- amb la samarreta del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut