Ari Santos: “L’empenta de l’afició em fa seguir endavant”

Ari Santos: “L’empenta de l’afició em fa seguir endavant”

El jugador brasiler del Barça de futbol sala va reaparèixer al Palau després de més de sis mesos de lesió “Tornar d’una lesió en un equip com el Barça, amb els millors jugadors del món, és molt més fàcil”, va dir el tanca

El passat divendres es va viure un moment molt especial al Palau Blaugrana durant el partit que el Barça de futbol sala va guanyar contra el Palma Futsal. Ari Santos va reaparèixer després de més de sis mesos de lesió i l’afició el va rebre amb una gran ovació. Després del partit, el brasiler va parlar per als mitjans per agrair el suport dels seus companys i de l’afició. “La sensació és única, he escoltat l’afició corejar el meu nom i això és únic. L’empenta de l’afició m’omple i em fa seguir endavant”, va assegurar Ari.

Ari Santos va tornar a jugar després de superar la lesió que el va obligar a fer una recuperació dura, amb sessions dobles i triples durant les vacances d’estiu. La recompensa, però, va arribar i Ari ha tornat a sentir-se jugador. “El Marc ja m’havia avisat que tindria pocs minuts, és normal perquè porto molt temps sense jugar. Jo vull ajudar aquest equip per tot el que han fet ells per mi”, va afirmar. En aquest sentit, va declarar també que “tornar d’una lesió en un equip com el Barça, amb els millors jugadors del món, és molt més fàcil”.Jo vull ajudar aquest equip per tot el que han fet ells per mi

El brasiler va confessar que “en el moment de sortir a la pista els ulls s’han omplert una mica de llàgrimes”, però que ho va portar bé. “És millor ara que tinc 30 anys que si n’hagués tingut 20”, bromejava.

El tanca també va voler agrair el suport de tots aquells que l’han ajudat durant la lesió. “Si he dir noms serà complicat”, reconeixia. “Recordo els recuperadors que van estar amb mi tot l’estiu, tots els que m’han enviat missatges des d’arreu del món, però sobretot la meva família, que han estat en els moments més durs”, va sentenciar Ari Santos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut