BM Torrelavega – FC Barcelona B (21-26): El filial passa de ronda a la Copa

Un triomf laboriós dóna als joves del segon equip el pas a la segona eliminatòria de Copa

A Torrelavega s’iniciava un dels reptes del segon equip de l’handbol blaugrana. Els joves del filial, que la temporada anterior van arribar fins a quarts de final de la competició, iniciaven el seu camí a la Copa i en un partit treballat es van endur el triomf i el pas a la ronda següent.

De menys a més

L’inici no va ser gaire bo per als blaugranes. Al minut 11 els locals s’avançaven al marcador per 5 a 1 davant uns blaugranes que havien viatjat a Cantàbria sense Álex Márquez, lesionat, i Miralles i Revuelta, convocats amb el primer equip.

Però els blaugranes van girar la tendència i al descans, després d’un gol de Víctor Tremps, ja manaven al marcador per 9 a 12.

Triomf i rival Asobal

A la segona part les diferències al marcador sempre eren blaugrana malgrat els intents del BM Torrelavega de capgirar el resultat. El 18 a 24 al minut 52 de partit ja deixava clar que els blaugranes s’emportarien el triomf.

A la segona ronda de la Copa del Rei d’handbol el Frigoríficos Morrazo, un equip de Lliga Asobal, espera els joves blaugrana. L’eliminatòria es jugarà a partit únic a Barcelona cap al dia 22 d’octubre.