Muñoz: “Haurem d’estar molt frescos per superar el ritme del Voltregà”

Muñoz: “Haurem d’estar molt frescos per superar el ritme del Voltregà”

L’entrenador del Barça assegura que el rival d’aquest dimarts genera moltes ocasions de gol i que posarà a prova la solidesa defensiva del seu equip

Aquest dimarts torna a haver-hi partit al Palau. El Voltregà visita la pista blaugrana en la quarta jornada de l’OK Lliga (21 hores, Barça TV). “Divendres tenim una final (Copa Intercontinental) però aquest dimarts en tenim una altra contra un equip molt intens. El Voltregà és un conjunt que proposa molt en atac i que aconsegueix que els ritmes siguin frenètics. Acostuma a jugar més obert del que és habitual i haurem d’estar molt frescos físicament i mentalment per sumar els tres punts”, ha assegurat Ricard Muñoz aquest dilluns.

El tècnic blaugrana confia que l’equip continuï fent gala de la seva solidesa defensiva: “Hem de créixer a partir de la defensa. Crec que, de moment, l’equip està molt sòlid al darrere. Aquest dimarts posarem a prova aquesta consistència davant d’un rival amb molta arribada”. “El Voltregà és un equip molt ràpid, que aprofita molt bé els contraatacs. Haurem d’intentar contrarestar els seus punts forts i imposar els nostres”, ha afegit Matías Pascual. El mig blaugrana també ha reconegut que l’equip s’esforça per sobreposar-se a les baixes de Reinaldo García i Sergi Panadero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut