Una altra setmana densa per al Barça d’handbol

Una altra setmana densa per al Barça d’handbol

Dos partits de Lliga i un alt volum d’entrenaments marquen el plàning setmanal del primer equip d’handbol

El mes d’octubre segueix la mateixa línia amb què va acabar el mes de setembre per a l’handbol blaugrana. Dos partits setmanals i sis sessions d’entrenaments són el repte per a la nova setmana dels homes de Xavi Pascual.

Lliga i Champions

Dimecres a les 20.15 h i al conegut Ovni del Port de Sagunt, els blaugranes jugaran la sisena jornada de la Lliga Asobal. Els homes de Xavi Pascual es mantenen líders amb 5 triomfs en cinc jornades i els valencians ocupen la dotzena posició de la Lliga amb 1 triomf i 4 derrotes.

La VELUX EHF Champions League tornarà, de nou, al Palau Blaugrana diumenge a les 17 h amb el retorn de l’handbol turc a Barcelona després de disset anys. El Besiktas serà el rival dels barcelonistes. Un rival que ha caigut en els dos primers partits de Champions, mentre els blaugranes han guanyat els dos primers partits jugats.

Els entrenaments de la setmana

Dilluns serà un dia amb doble sessió d’entrenament, mentre que dimarts la sessió serà única. Dimecres l’equip viatjarà a Port Sagunt per jugar la sisena jornada de Lliga i dijous l’equip s’entrenarà a la tarda.

Divendres i dissabte les sessions seran al matí i serviran per preparar el duel de diumenge contra el Besiktas.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut