El Barça és el millor equip de la LNFS en el balanç de gols marcats i encaixats

El Barça és el millor equip de la LNFS en el balanç de gols marcats i encaixats

Són el segon millor atac i la quarta millor defensa Els blaugrana s’han marcat tres gols en pròpia porta

El Barça de futbol sala està en el bon camí de tornar als èxits. Aquesta temporada ha guanyat la Copa Catalunya davant del Marfil Santa Coloma per sumar el primer títol de la temporada. En Lliga estan tercers a la classificació després d’haver guanyat tres partits i només haver-ne perdut un.

Segon millor atac

Tot i la derrota a la tercera jornada davant del Peníscola Bodegas Dunviro per 3-2, el balanç de gols és molt favorable per als de Marc Carmona. Actualment són el segon millor atac de la competició amb 19 gols, només un menys que el líder Palma Futsal. Sergio Lozano s’ha destacat en aquest capítol i ja porta sis gols en el que s’ha jugat fins ara. Bateria i Ferrao persegueixen el madrileny amb tres gols cadascú.

Quarta millor defensa

En defensa, l’equip torna a estar a un gran nivell. Són la quarta millor defensa de la LNFS amb 10 gols encaixats en quatre partits. Jaén és el millor amb només 7 gols encaixats i el segueixen l’Inter Movistar i ElPozo Múrcia amb nou. Malauradament, i en només quatre jornades, els blaugranes s’han marcat en pròpia porta tres vegades. Dos gols del Peníscola van ser anotats per jugadors blaugrana (Lozano i Lin) i contra el Palma Futsal. La mala sort va voler que Saad fes un altre gol en pròpia porta per segona setmana consecutiva.

Bon balanç de gols marcats i encaixats

Però els blaugranes són els millors en el balanç de gols marcats i gols encaixats. Després d’haver-se disputat quatre jornades, el FC Barcelona porta una diferència de +9, mentre que ElPozo Múrcia porta un balanç de +8 igual que el Jaén Paraíso Interior. El líder Inter Movistar només porta una diferència de +7 tot i haver guanyat els quatre partits de Lliga disputats fins ara.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut