Inesperada derrota del B i bones victòries de la resta d’equips

El B perd a casa i perd la imbatibilitat L’Infantil goleja i l’Aleví guanya el derbi amb el Marfil

Barça B: FC Barcelona 2 – FS Valdepeñas 3

El partit va començar força bé per als interessos culers. Només s'havia disputat un minut i mig del partit quan els blaugranes es van avançar al marcador gràcies a un gol de Constantino. Els locals van gaudir de diverses oportunitats per marcar més gols, però a vegades el porter visitant i d’altres la falta d’encert no van permetre que n'aconseguissin fer cap. Els visitants van millorar en atac i en defensa, i en una jugada col·lectiva van fer el gol de l’empat. Això els va donar ales i van millorar ostensiblement el seu joc. Com a conseqüència d’això van avançar-se al marcador poc abans d’arribar al descans.

A la represa, la tònica va continuar de la mateixa manera. El domini era per als visitants, que van gaudir de moltes oportunitats, però el porter culer Feixas va aturar molts xuts i no va deixar que l’avantatge fos més gran. Però, quan quedaven set minuts per finalitzar el partit, els de Valdepeñas van tornar a marcar. Els d’Andreu Plaza van sortir amb el porter jugador per mirar de retallar diferències i únicament van aconseguir-ho quan faltaven sis segons per finalitzar el matx.

Juvenil: FC Barcelona 5 – AE Les Corts UBAE 2

El partit va començar amb el domini dels blaugranes però sense materialitzar cap de les ocasions que creaven a prop de porteria. Passat l’equador del primer temps, el Barça va estrenar el marcador, però poc després els visitants van empatar el matx. Poc abans d’acabar, el Barça, en només un minut, va marcar dos gols, amb els quals va marxar al vestidor.

A l’inici de la segona meitat la pressió visitant es va intensificar i va permetre reduir les diferències, i això va donar emoció al partit. Aquesta situació va durar ben poc, perquè només treure de mig camp els locals van marcar el 4-2 quan quedaven només cinc minuts per acabar. Els visitants van mirar de pressionar més però les forces no els acompanyaven i en un ràpid contraatac els blaugranes van sentenciar l'enfrontament i van deixar el resultat en 5-2. Amb aquesta victòria els blaugranes continuen líders a la classificació.

Cadet: Acció Sant Martí 1 – FC Barcelona 6

El domini culer va ser aclaparador des del primer minut. Només començar el matx els blaugranes van desaprofitar dues ocasions però al minut 4 els blaugranes es van avançar mitjançant Juanfran. Però poc abans d’arribar a la mitja part els blaugranes van fer un segon gol en una jugada d’estratègia que els donava certa tranquil·litat al marcador. Però, quan tot feia pensar que marxarien als vestidors amb aquest resultat, els locals van retallar diferències.

A la tornada dels vestidors els jugadors de Martí Graells van sortir decidits a no deixar-se sorprendre una altra vegada, i en la primera acció Biel marcava l’1 a 3 en un ràpid contraatac. De mica en mica el domini blaugrana es va anar intensificant, tot i que se seguien errant nombroses ocasions. A la recta final del partit el FC Barcelona va poder eixamplar la diferència per mitjà de Roger i Juanfran per partida doble.

Infantil: CES Bosco Rocafort 0 – FC Barcelona 23

Partit sense cap història en què els blaugranes van imposar-se amb claredat a un equip que no va oposar cap resistència en cap moment. A la mitja part el marcador ja mostrava un clar 0-11. Al final el resultat va ser de 0-23. Bernat Povill va fer vuit gols per als blaugranes.

Aleví: FC Barcelona 2 – Marfil Santa Coloma 1

Partit molt intens el viscut a la Ciutat Esportiva entre el Barça i el Marfil Santa Coloma. Es van avançar els culers amb un gol de Juan al minut set de la primera part. Els visitants van empatar el matx en una jugada enrevessada abans d’arribar al final del primer període. A la represa, els culers van tenir el control del partit però no disposaven de gaires ocasions de gol. Garvin, en una acció personal, va avançar els blaugranes al marcador. I una gran parada del porter local Oscar quan faltava poc per acabar va permetre als barcelonistes emportar-se els tres punts.