El Palau Blaugrana, seu de l’Elite Round de la UEFA

El Palau Blaugrana, seu de l’Elite Round de la UEFA

Serà una de les quatre seus escollides i el FC Barcelona podrà jugar-se el pas a la Final a Quatre davant dels seus aficionats Els partits es disputaran del 18 al 23 de novembre a Barcelona contra rivals encara a determinar

La UEFA ha fet conèixer avui quines seran les quatre seus que aquesta temporada acolliran l’Elite Round de la UEFA Futsal Cup. El Palau Blaugrana serà una de les quatre seus escollides i el FC Barcelona podrà jugar-se el pas a la Final a Quatre davant dels seus aficionats i amb els fidels seguidors de la secció. Les altres tres seus triades són Pardubice a la República Txeca, Almaty al Kazakhstan i Odivelas a Portugal.

Els partits es disputaran a Barcelona del 18 al 23 de novembre i el sorteig per conèixer els rivals de l’Elite Round serà el proper divendres 17 d’octubre a la seu de la UEFA a Nyon, Suïssa.

El Palau, talismà

Per als blaugranes, aquesta serà la segona ocasió en què acullen una Elite Round. La primera vegada que els culers van jugar la competició la temporada 2011/12 van disputar aquesta fase al Palau Blaugrana que els va permetre classificar-se i disputar la primera Final a Quatre de la història a Lleida. En aquella ocasió, els blaugranes van aixecar la primera Copa d’Europa de la secció.

Els darrers dos anys, fora de casa

La temporada 2012/13 l’equip va viatjar fins a Eslovènia, on també es van classificar després de vèncer en tots els partits disputats. La temporada passada, els homes de Marc Carmona van viatjar fins a Pardubice, República Txeca, on també van guanyar els tres partits disputats i es van classificar per jugar la Final a Quatre de Bakú, on van conquerir la màxima competició de Clubs a Europa per segona vegada en tres anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut