Taiwan acull el segon partit del Barça a l’Àsia

Taiwan acull el segon partit del Barça a l’Àsia

El Barça jugarà dissabte (12.30 h) contra l’All Stars Taiwan, una selecció de jugadors del país La presentació ha comptat amb la presència de Navarro, Huertas, Doellman, Tomic i Oleson, així com de Jordi Bertomeu i Joan Bladé

El Gran Hotel Hyatt de Taipei ha estat el lloc escollit per a la presentació del segon partit del Barça en la seva gira asiàtica. El partit es disputarà dissabte (12.30 h), contra l’All Stars Taiwan, una selecció de jugadors del país. L’acte ha comptat amb la presència de Navarro, Huertas, Doellman, Tomic i Oleson, així com de Jordi Bertomeu, director executiu de l’Eurolliga, i Joan Bladé, directiu responsable de l’àrea de bàsquet del Barça.

Juan Carlos Navarro, capità de l’equip, ha dit que jugar a la Xina i Taiwan és “una gran experiència”. Navarro, que ha agraït a l’Eurolliga i als espònsors la possibilitat de fer la gira, ha admès que el partit de dimarts passat va ser difícil “per culpa del canvi d’horari”. “Esperem que dissabte gaudim d’un gran partit perquè tothom s’ho passi bé”, ha dit Navarro. Finalment, el capità ha analitzat el tipus de joc que es fa a la Xina. “Tenen un joc semblant al de l’NBA, molt individual. Nosaltres podem oferir un joc d’equip, més organitzat”.

Brad Oleson, en la mateixa línia que Navarro, ha descrit l’experiència com “molt bonica”. “És un gran honor jugar aquí”, ha declarat Oleson, que també va valorar el seu temps a Can Barça. “És el meu tercer any al Club i està sent una experiència increïble. El Club i la ciutat són fantàstics”. En l’intercanvi de regals, Navarro ha entregat una samarreta del Barça, i un jugador de l’All Stars Taiwan una pilota, ambdós regals amb les respectives signatures.

Per la seva banda, Bertomeu ha agraït la presència d’un equip històric a Europa com és el Barça i desitja seguir fent gires per tot el món. També ha donat les gràcies per “la generositat amb què el públic asiàtic ens ha acollit”. Joan Bladé també ha mostrat el seu agraïment a l’Eurolliga i pel tracte rebut per la gent de la Xina i de Taiwan. Bladé ha considerat la gira “un èxit per a la marca Barça i un motiu més per a la seva projecció”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut