Marc Carmona sap que hauran de patir per guanyar el Magna Navarra

Marc Carmona sap que hauran de patir per guanyar el Magna Navarra

Malgrat perdre els seus millors efectius cada any, els navarresos sempre estan a dalt Serà un partit especial per a Rafa Usín

El Barça es desplaçarà fins a Pamplona per jugar la cinquena jornada de la LNFS davant del Magna Navarra. És per això que, abans de l’últim entrenament abans de preparar el partit contra els navarresos, Marc Carmona, tècnic culer, i Lin han sortit davant dels mitjans informatius per parlar del rival.

Rival perillós

El tècnic s’ha mostrat content per la feina feta pels jugadors durant la setmana: “Estem treballant bé durant la setmana. El que compta és fer-ho bé el cap de setmana; de moment estem sent un pèl irregulars”. Carmona sap que l’equip haurà de suar molt per poder tirar aquest partit endavant: “Hem de córrer perquè ells correran molt. Són gent jove, és un equip que, per la idiosincràsia i la filosofia del seu entrenador, sempre corre molt. Per tant, hi haurà un desgast físic important per part nostra. Hem d’intentar portar el tempo del partit, tenir bones possessions; ells tenen una defensa individual molt agressiva”. El preparador culer també ha assenyalat: “Tenen bons jugadors en l’un contra un: Carlitos, Jesús..., és un equip que està bé. Malgrat que va perdent jugadors i han tingut davallada de pressupost, l’Imanol és capaç de treure-li suc”.

En la mateixa línia, Lin ha afegit: “Ens tocarà córrer perquè a ells també els agrada tenir la pilota i juguen amb una defensa individual molt agressiva. Tenen jugadors joves que es mouen molt bé, dominen tot tipus de moviments. Haurem d’estar concentrats tot el partit perquè a la més mínima et guanyen l’esquena i són ocasions de gol. Així que ens tocarà córrer tant en atac com en defensa”.

Partit especial per a Rafa Usín

Tant Carmona com el seu company Lin han valorat el retorn de Rafa Usín a una pista on el madrileny havia estat un dels actius més importants de l’equip. “Ell s’ha fet allà, com a jugador i com a persona. Crec que la seva parella és d’allà o sigui que crec que serà un partit especial per a ell”, ha assenyalat el tècnic. Lin ha afegit: “No sé com se sentirà ell. Jo em sento encara una mica estrany de jugar contra ell perquè ara el tinc aquí de company. Ell és un professional i canviarà el xip per molt que sigui la seva ciutat durant molts anys. Ara porta aquesta samarreta i si pot marcar gols, millor”.

El Palau, seu de l’Elite Round

Després de conèixer-se que el Palau Blaugrana acollirà l’Elite Round de la UEFA, Carmona ha comentat: “Em sento molt feliç, sobretot per la gent, perquè és una competició apassionant. Són quatre dies d’uns partits a altíssim nivell. Al marge del possible benefici de jugar a casa o de no tenir el perjudici de jugar a fora, estic molt content per la gent, perquè estic segur que hi haurà grans jornades de futbol sala”. Però també ha advertit del perill dels rivals, que se sabran el 17 d’octubre, quan es faci el sorteig dels grups: “El sorteig pot preveure grups de la mort amb dos primers d’espectaculars; per tant, estic molt content que la gent pugui gaudir d’aquesta competició”.

Per la seva banda, el segovià ha assenyalat: “És un alleujament i un plus jugar aquí amb la teva afició. És un jugador més per a nosaltres. Per a nosaltres és molt important jugar aquí. Sempre hi ha equips complicats i serà igual de difícil que en altres ocasions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut