El Barça acomiada la gira Asiàtica contra l’All Stars Taiwan

El Barça acomiada la gira Asiàtica contra l’All Stars Taiwan

L’equip de Xavi Pascual s’enfrontarà dissabte (12.30 h) a l’All Stars Taiwan en el segon i últim partit de la gira El rival està format per una selecció dels millors jugadors del país, en què destaca Tso Tsung-Kai

El FC Barcelona conclourà la Gira Asiàtica amb un partit contra l’All Stars Taiwan, (12.30 hores, Esport3), el segon de la gira, al Pavelló Taipei Arena, amb una capacitat de 15.000 espectadors. El rival de la segona prova del Barça en aquesta gira és una selecció dels millors jugadors del país. Entre ells destaca l’internacional Tso Tsung-Kai.

El partit servirà per mantenir la forma de cara als imminents compromisos dels blaugranes i per confirmar les bones sensacions que l’equip de Xavi Pascual està deixant en els primers compassos de la temporada. A més, tant Pascual com la plantilla han expressat la gran experiència que està significant la possibilitat d’entrenar-se i jugar tant a la Xina com a Taiwan.

Després del primer partit contra els Zhejiang Lions, en el qual els blaugranes van superar l’equip xinès (83-94), la plantilla ha alternat entrenaments amb diferents actes de l’Eurolliga i els espònsors. Alhora, els jugadors han gaudit i s’han pogut relaxar fent turisme o algunes compres per Taipei. Els de Xavi Pascual viatjaran a Barcelona un cop acabat el matx per poder afrontar amb prou descans el partit contra La Bruixa d’Or dimarts a Manresa.

L’equip s’ha entrenat aquesta tarda amb normalitat, excepte els lesionats ja coneguts Marcus Eriksson i Tomas Satoransky. Xavi Pascual ha dirigit una altra sessió curta però molt intensa en una pista d’un pavelló situat davant d’un dels monuments més importants que recorden la revolució taiwanesa. Els jugadors se senten còmodes amb els mètodes de Pascual, especialment els nous, i tenen moltes ganes de jugar el darrer partit d’aquesta gira.

Un cop acabi el partit l’equip iniciarà la tornada cap a Barcelona; els espera un altre llarg viatge de tornada. S’espera que l’expedició blaugrana arribi diumenge al migdia (13.40 h) a la capital catalana i es comenci a preparar per al compromís de la Lliga Endesa a Manresa, dimarts vinent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut