Xavi Pascual: “La setmana que ve és clau”

Xavi Pascual: “La setmana que ve és clau”

El tècnic treu conclusions positives de l’últim partit de la Gira Asiàtica i centra la mirada en Manresa, Bayern i Gran Canària “Hem aconseguit poder fer gaudir la gent, fer veure que el bàsquet europeu és un bàsquet interessant”, afirma

Xavi Pascual s’ha mostrat satisfet amb el partit que tanca la gira asiàtica del Barça de bàsquet. “Teníem moltes ganes de jugar aquest partit i fer millor les coses que en el darrer matx. Hem estat amb un bon nivell d’intensitat, cosa que, juntament amb el fet que hem jugat contra un rival de menor nivell, ha fet que es trenqués molt ràpid el ritme del primer quart”, confessa.

El tècnic blaugrana ha valorat positivament el joc dels seus homes. “Després pràcticament hem jugat en contra zona amb bona circulació de pilota, bones situacions de tirs oberts. Dins de les dificultats contra zona hem aconseguit poder fer gaudir la gent, fer veure que el bàsquet europeu és un bàsquet interessant. Hem fet un partit seriós”.

Mirant de cara a les pròximes jornades que els esperen, avisa que serà una de les setmanes més dures de l’any. “La setmana que ve és una de les setmanes clau de la temporada, ens hem d’adaptar a 20 hores de viatge i ràpidament tornar a jugar. Comença l’Eurolliga amb el Bayern, després el Manresa a casa seva i després el Gran Canària. És una setmana d’aquelles que tenim marcades en vermell”.

Sobre el jove del planter Ludde Hakanson, Pascual només té paraules d’elogi. “És un jugador molt jove, l’estem empenyent; té qualitats, només s’ha de deixar anar. S’ha d’anar passant etapes, fent bé les coses bàsiques. Fa el que demanem als joves, no cometre els mateixos errors que ha fet en l’anterior partit, i en aquest sentit ell cada vegada ho fa millor”.

A continuació els oferim les declaracions del jugadors:

Hezonja

“No era fàcil, era un bon partit. Nosaltres hem de mirar per nosaltres mateixos i millorar cada dia de tots els detalls del nostre joc, per això estem aquí. Ells tenen un estil diferent del bàsquet, però per mi el bàsquet és bàsquet, és igual on el juguem. No m’importa si és aquí, als Estats Units o a Europa. Estic gaudint cada vegada que surto”.

Navarro

“És positiu, tornem sans i els partits, tot i que no han estat gaire disputats, hem pogut entrenar-nos i veure dos llocs que en una altra ocasió potser no hauríem pogut veure. Quan passem temps junts, sobretot a l’inici de temporada, és molt important per fer pinya, per fer-nos una miqueta tots més. Ara ja toca centrar-nos, canviar de xip, adaptar-nos a l’horari, ja que tenim una setmana molt important”.

Ludde Hakanson

“Sempre s’ha de jugar seriosament; era un partit en què esperàvem un equip superior. Hem pogut gaudir amb el joc, ha estat divertit. Ha estat la meva primera vegada a l’Àsia; a més, estic molt bé amb l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut