Masip, candidat a millor porter de la Segona 13/14

Masip, candidat a millor porter de la Segona 13/14

El sabadellenc, ara al primer equip, va rebre 36 gols en els 34 partits que va jugar amb el Barça B la temporada passada

La LFP ha donat a conèixer aquest dilluns la llista de candidats a ‘millor porter’ de la Lliga Adelante 2013/14. Jordi Masip, que aquesta temporada s’ha incorporat definitivament al primer equip, és un dels tres porters triats per guanyar aquest guardó. El blaugrana competirà amb els porters dels dos primers classificats de la Lliga: Xabi Irureta, de l'Eibar, i Germán Lux, del Deportivo.

El sabadellenc va ser el porter que més partits va jugar amb l’equip d’Eusebio Sacristán la temporada passada. Només se’n va perdre vuit, sis d’ells per una fractura del quart metacarpià de la mà dreta. En total, Masip va disputar 34 partits amb el Barça B i va rebre 36 gols.

Cal recordar, a més, que el Barça B va igualar el curs passat la millor classificació històrica del filial blaugrana. L’equip d’Eusebio va tancar la Lliga en la tercera posició, només per darrere de l’Eibar i el Deportivo de la Corunya, que van ascendir directament a Primera Divisió. A més, el filial va acabar com l’equip de la categoria amb més victòries (20).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut