Manlleu – Barça: No s’hi val a badar

Manlleu – Barça: No s’hi val a badar

Tot i ser un dels nouvinguts a l’OK Lliga, el Barça no es refia d’un Manlleu que aquest dimarts vol plantar cara al líder de la competició de la regularitat (21 hores)

El Manlleu i el Barça es van enfrontar en el primer test d’aquesta pretemporada. Dos mesos més tard es tornaran a veure les cares, aquesta vegada en partit oficial. Els blaugranes es desplaçaran aquest dimarts a la pista d’un dels nouvinguts a l’OK Lliga, un Manlleu que ja ha demostrat que farà tot el possible per quedar-se a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal (21 hores).

Els de Lluís Nogué compten amb jugadors amb experiència, com Lluís Teixidó o Aleix Prims, sense oblidar el jove Marc Julià, davanter cedit pel Barça. De moment, a la seva pista, el Manlleu s’ha imposat al Tordera (5-1) i ha empatat amb l’Enrile Pas Alcoy (4-4).

Sense pausa

El Barça arriba a la cita com a líder invicte de l’OK Lliga però amb una càrrega considerable de partits a les cames. Ricard Muñoz confia a recuperar Reinaldo García per afrontar aquest desplaçament però la incògnita no es resoldrà fins a última hora. La lluita per revalidar el títol de Lliga també passa per Manlleu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut