La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: El primer repte de la setmana

La Bruixa d’Or Manresa – FC Barcelona: El primer repte de la setmana

El Nou Congost de la capital del Bages posarà a prova els de Xavi Pascual, que han tornat amb sensacions positives de la Gira Asiàtica Serà el primer dels tres partits que ha de disputar el Barça en sis dies, entre els quals, el debut a l’Eurolliga 14/15

El Barça de bàsquet enceta avui una setmana molt dura amb tres partits en sis dies. Aquest vespre, i en directe per Esport 3 (21 h), Xavi Pascual i els seus homes se les hauran amb un rival que sempre és complicat, i més a casa seva. Tot i que els números diuen que el Barça ha guanyat 26 dels 38 partits disputats a la capital del Bages, no s'hi val a badar amb un rival imprevisible i amb molts jugadors nous i de qualitat. Marc Garcia, jugador del Barça cedit a l’entitat manresana, serà un jugador a seguir aquest vespre.

Després de la Gira Asiàtica 2014, que ha deixat un regust molt positiu a l’equip i a l’Entitat, els catalans enceten una setmana complicada i que tot just comença. Manresa, Bayern de Munic (Eurolliga) i Herbalife Gran Canària se les hauran contra un Barça que continua en creixement, que continua millorant aspectes del joc i que tant a la Xina (83-94) com a Taipei (57-123) va demostrar que cada vegada està més cohesionat.

Per part blaugrana no hi serà Marcus Eriksson, que estarà set mesos de baixa després de ser operat d’una ruptura del lligament encreuat anterior i del menisc extern. A més, fins a última hora Tomas Satoransky serà dubte.

El rival

La Bruixa d’Or Manresa, tal com va anunciar aquest dilluns, no podrà comptar amb un dels seus referents, el pivot AJ Ogilvy, que estarà un més fora de les pistes. Tanmateix, continua de baixa el base italià Peppe Poeta i també el murcià i exjugador del Barça Álex Hernández. D’altra banda, caldrà estar molt atents a l’aportació d’Haritopoulos i Hall al pal baix, al llançament exterior de Grigonis i a l’empenta de Roger Grimau.

Així doncs, a partir de les 21 hores el Barça de Pascual comença una petita marató de sis dies en què té tres partits molt complicats i de nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut