Xavi Pascual: “En línies generals, estic bastant satisfet amb l’equip”

Xavi Pascual: “En línies generals, estic bastant satisfet amb l’equip”

Els blaugranes juguen dimecres a les 21 h al Palau Blaugrana contra el Bada BM Osca

Pascual ha parlat amb els mitjans informatius a la prèvia del partit de dimecres contra el Bada BM Osca. El tècnic blaugrana ha afirmat que està content amb el rendiment de l’equip i ha analitzat el moment del rival blaugrana.

Content amb l’equip

Repassant l’estat de l’equip, Xavi Pascual afirmava: “En l’àmbit col·lectiu estem bé i a nivell físic també. No estem en el millor moment de la temporada ni és el moment per estar-hi. En línies generals estic bastant satisfet amb l’equip”.

“Diumenge vaig dir el que vaig veure, els primers minuts no vam estar a l’altura del que podem donar. Que no m’agradés una estona del partit no vol dir que estigui emprenyat, intentarem que no torni a passar”, ha explicat Pasqui respecte al rendiment de l’equip diumenge passat.

Un equip de qualitat

Respecte a l’Osca, Pascual explicava: “Han canviat gent important. Ja no és equip revelació i tothom sap la qualitat que té l’Osca. Tot això ho fa més difícil. Continuen jugant com l’any passat, tenen ritme i jugadors experimentats”.

“Porten molt bé el ritme i és un equip compensat”, explicava el tècnic blaugrana, respecte a l’estil de joc dels homes entrenats per Nolasco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut