Comença la Copa del Rei

Comença la Copa del Rei

Els blaugranes s’estrenen a la Copa del Rei davant de l’Escola Pia

El FC Barcelona jugarà a partir de les 20.45 h el partit dels setzens de final de la Copa del Rei davant de l’Escola Pia de Sabadell.

Únic campió

El Barça, únic campió de la competició des que es va crear, ha guanyat les quatre edicions jugades fins al moment i aspira a aconseguir el repòquer. La temporada passada es va proclamar campió després de vèncer ElPozo Múrcia a la pròrroga a la final celebrada a Bilbao, tot just una setmana després de guanyar la segona UEFA Futsal Cup de la secció.

El record de la temporada 2011/12

Tot i jugar contra un rival que juga dues divisions per sota del Barça, Marc Carmona no es refia de l’Escola Pia. El tècnic va recordar a la roda de premsa prèvia al matx que la temporada 2011/12 els culers van veure’s les cares davant del Centelles a la mateixa ronda de la Copa del Rei. En aquella ocasió, els blaugranes van patir de valent per classificar-se i no van aconseguir el pas a la ronda següent fins a les acaballes del partit.

Lin i Ferrao, baixes. Ortego, alta

Marc Carmona no podrà comptar amb Lin, que té unes molèsties musculars al genoll dret i no podrà participar en el partit. En el seu lloc ha entrat Adrián Ortego. Ferrao continua de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut