Gran presència blaugrana a la gala del futbol català

Gran presència blaugrana a la gala del futbol català

El lateral del primer equip, Jordi Alba nominat com a millor jugador Destaca també la nominació de les jugadores del Femení A Marta Corredera, Vicky Losada i Alèxia Putellas, així com també del seu entrenador, Xavi Llorens

Els diferents futbolistes de les categories del FC Barcelona seran protagonistes en la 3a Gala de les Estrelles del Futbol Català. Pel que fa al primer equip, el lateral esquerre Jordi Alba és un dels candidats al millor jugador. En el cas femení, el premi serà segur blaugrana, ja que competiran per la millor jugadora les davanteres Marta Corredera, Vicky Losada (pel seu rendiment al Western New York City Flash i al FC Barcelona) i Alèxia Putellas.

En la categoria del millor entrenador de futbol també hi és present el segell del Barça. Destaca la nominació de Xavi Llorens pel seu treball al Femení A, on competirà amb els exblaugranes Josep Guardiola (Bayern de Munic) i Albert ‘Txapi’ Ferrer (Còrdova CF).

Pel que fa al futbol sala, Marc Carmona opta al premi al millor entrenador, i l’exjugador del Barça Jordi Torras, al de millor jugador.

El proper 31 d’octubre se sabran els guanyadors, i la gala se celebrarà l’11 de novembre a les 20 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut