Prova de foc per als de Carmona

Prova de foc per als de Carmona

Els aragonesos han guanyat els dos partits que han jugat a fora del seu pavelló El Barça vol reafirmar la bona línia de les darreres setmanes

El Barça jugarà la sisena jornada de la LNFS davant del DLink Saragossa diumenge 19 d’octubre a partir de les 12.15 h (Esport 3 i Barça TV) per mirar de reafirmar el bon joc exhibit en les dues darreres jornades de la LNFS i en el partit de Copa del Rei d’aquesta mateixa setmana.

Bones sensacions

Les bones sensacions dels culers són evidents. En els darrers tres partits jugats, dos de Lliga i dos de Copa del Rei, els blaugranes han marcat 19 gols, sis en els dos partits de Lliga i set en el partit de Copa. A més, el brasiler Bateria va aconseguir davant del Magna Navarra el seu primer hat-trick al Barça i porta quatre partits seguits marcant en Lliga.

Equip perillós fora de Saragossa

Els aragonesos es troben a la meitat de la classificació, han guanyat dos partits i n’han empatat un altre. En els cinc partits jugats han fet 15 gols i són el sisè pitjor equip en l’aspecte ofensiu. Però, d’aquests 15, n’han fet 10 fora del seu pavelló, que els han permès sumar dues victòries en els dos desplaçaments que han fet fins ara. A casa només han empatat un partit i han perdut els altres dos.

Els rivals més destacats

El veterà Retamar és l’eix de l’equip. Per ell passa tot el joc i és l’home més important del conjunt de la capital aragonesa. Un dels fitxatges més importants d’aquesta temporada per al DLink Saragossa ha estat el golejador Nano Modrego, que, després de guanyar la Lliga i la Copa d’Espanya la temporada passada amb l’Inter Movistar, va decidir tornar a la seva ciutat natal per disputar aquesta campanya.

Un dels altres jugadors a tenir en compte pels homes de Marc Carmona és l’ala Álex Verdejo. Format a les categories inferiors blaugrana, amb les quals va arribar a debutar a la LNFS, Verdejo ha arribat aquest any a Saragossa per ser un jugador important als esquemes de l’entrador aragonès, Jorge Sampedro. El jove Catela és un altre dels perills del DLink Saragossa, que, a més, és el màxim golejador del seu equip aquesta temporada, amb quatre gols. Aquest ala sub-21 amb Espanya està cridat a ser un jugador molt important els propers anys.

Lin alta i Ferrao, baixa

Carmona ha pogut recuperar Lin, que es va perdre el partit de Copa davant de l’Escola Pia de Sabadell. Tot i així, el pivot Ferrao encara no ha pogut recuperar-se i es perdrà la segona jornada consecutiva a la Lliga.

Lluita contra el càncer

Aquest diumenge, a iniciativa del Grup Edelmira Calvetó, que lidera la directiva Susana Monje, el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, se suma a la lluita contra el càncer de mama, coincidint amb el dia mundial contra aquesta malaltia. El Club s’adhereix a aquesta causa de la mà de l’aecc-Catalunya (Associació Espanyola Contra el Càncer) que enguany torna a posar en marxa la campanya ‘Suma’t al rosa’. Al Palau s’hi faran diverses accions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut