Ratificació del directiu Pau Vilanova i el síndic del soci Joan Manuel Trayter

Ratificació del directiu Pau Vilanova i el síndic del soci Joan Manuel Trayter

Les dues votacions s’han aprovat per àmplia majoria dels compromissaris assistents a l’Assemblea

El quart punt de l’ordre del dia de l’Assemblea de Compromissaris ha estat la ratificació de l’acord de provisió de vacants de la Junta Directiva de conformitat amb el que preveu l’article 35.1 dels Estatuts. El secretari Jordi Moix ha exposat el perfil de Pau Vilanova i a continuació s’ha votat la seva ratificació. Els compromissaris han aprovat el quart punt amb 626 vots a favor, 14 en contra i 38 en blanc.

Vilanova, de 50 anys,  té una àmplia trajectòria de servei al FC Barcelona. Del 2003 al 2005 va formar part de la Comissió Social i des del 2010, de la mà de Sandro Rosell, guanyador aquell any de les eleccions a la presidència, va assumir el càrrec de directiu en cap de la Comissió Social, sent un dels homes del Club que més relació ha tingut amb el món penyístic.

Posteriorment s’ha procedit al cinquè punt de l’ordre del dia. Era la ratificació del Síndic del socis, Joan Manuel Trayter. Com ha fet amb Vilanova, Moix ha repassat el perfil de Trayter i els compromissaris l’han ratificat amb 649 vots a favor, 17 en contra i 29 en blanc.

Trayter, de 52 anys, és vocal de la Junta Electoral Central i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. Va ser President de la Comissió de Reforma d’Estatuts del Futbol Club Barcelona, que va elaborar els Estatuts del Club vigents a l’actualitat; i Vicepresident del Tribunal Català de l’Esport.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut