Sporting Huelva - FC Barcelona: Amb pas ferm (0-4)

El Femení A suma la seva cinquena victòria a la Lliga contra l’Sporting Els gols de Willy, Sonia, Jenni i Torrejón donen el triomf al Barça

Imparables. Aquest és l’adjectiu que millor denomina les noies de Xavi Llorens. Aquest diumenge han tornat a demostrar que volen continuar batallant per un tron molt disputat en aquesta Lliga 2014/15. Les blaugranes s’han endut la cinquena victòria enfront l’Sporting de Huelva a domicili per 0-4.

Només trepitjar la gespa, les barcelonistes ja s’han fet seu el matx i, molt còmodes amb la pilota als peus, han marejat l’Sporting. En una de les primeres arribades de les noies de Xavi, Willy ha aprofitat una pilota perduda dins de l’àrea que no ha dubtat a rematar a porteria per fer la primera diana del partit. Amb aquest gol, el Barça ha començat a obrir més el joc, tot i que no ha estat fins a mitjans de la primera part que Sonia ha sumat el 0-2.

Després del descans, i amb el marcador a favor, el Femení A ha sortit a sentenciar el partit sense confiar-se, i ha continuat dominant el joc. No obstant, el ritme de l’enfrontament s’ha començat a trencar, i no ha estat fins que Xavi Llorens ha decidit moure les seves peces que el dinamisme ha tornat a renéixer. L’entrada de Jenni, Esther i Nuria han propiciat una sèrie d’espais i línies que han permès que al minut 78 Jenni rematés entre els tres pals i fes el 0-3. Tres minuts després, sense deixar respirar, Torrejón ha anotat el quart de la jornada i ha deixat el partit tancat.