El debut de Ludde Hakanson al Palau, una realitat

El debut de Ludde Hakanson al Palau, una realitat

El suec va arribar a La Masia amb 15 anys i ara, als 18, ha pogut debutar al Palau Blaugrana a la Lliga Endesa “Espero poder millorar cada dia en els entrenaments. Espero ajudar quan se’m necessiti i estar preparat per jugar”, comenta Hakanson

Va arribar a la Masia amb 15 anys, el 2011. Aquest diumenge, tres anys i mig després, va fer el seu debut amb el primer equip de bàsquet al Palau Blaugrana. Si bé és cert que ja va disputar uns minuts a la pista del Bàsquet Manresa que van suposar el seu debut a la Lliga Endesa, el base suec no havia jugat davant del seu públic. Als seus 18 anys Hakanson ja pot dir que ha complert el seu somni i el de molts: “Ha estat un somni debuta  al primer equip. Estava nerviós, però ha anat prou bé. He perdut una pilota i he pogut donar dues assistències, estic content”, ha comentat Hakanson, molt content i amb un somriure dibuixat a la cara.

El base suec, de 190 centímetres, ha explicat què espera d’aquesta temporada 2014/15 en la qual està en dinàmica de primer equip: “Espero poder millorar cada dia en els entrenaments. Espero ajudar quan se’m necessiti i estar preparat per jugar. Estic molt content de ser on sóc i espero aprofitar al màxim els entrenaments, els minuts que tingui i demostrar que estic preparat”, analitza Hakanson, que té fitxa del Barça B.

Format a la casa

I és que quan no jugui amb el primer equip, Hakanson reforçarà el Barça B, que juga a l’Adecco Plata, i que aquest diumenge va aconseguir el seu primer triomf de la temporada: “Espero jugar també amb el Barça B quan no estigui amb el primer equip i vull seguir creixent com a jugador”, explica el ‘6’ blaugrana, que ha passat pel Cadet, el Júnior i el Barça B en la seva etapa de formació que va començar a l’estiu del 2011.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut