El cap de setmana del futbol formatiu

El cap de setmana del futbol formatiu

Aquest cap de setmana tots els conjunts del planter blaugrana han afrontat les seves competicions de Lliga respectives Tots els equips del futbol formatiu han assolit la victòria excepte el Prebenjamí, que ha aconseguit un empat molt treballat

DAMM – JUVENIL B (1-3)

El Juvenil B va disputar la seva vuitena jornada de la temporada contra la Damm. Els nois de Garcia Pimienta es van endur la seva sisena victòria de la temporada i ja sumen 19 punts a la Lliga Juvenil Nacional. Els blaugranes van viure un bon partit amb clares ocasions per part del Barça. El primer gol del matx va arribar al minut 6 quan Enric Franquesa va veure la rematada entre els tres pals. La Damm no es deixaria arronsar i dos minuts després empataria el partit. Però el Juvenil B buscaria el triomf de totes maneres possibles i, passat el meridià de la primera part, Eric Montes marcaria el segon i avançaria el marcador per al Barça. A la represa Marc Rio sentenciava el partit donant l’1-3 al Juvenil B.

NÀSTIC TARRAGONA – CADET A (1-5)

El Cadet A va afrontar la seva cinquena jornada a la Lliga de Divisió d’Honor Cadet. Els nois de Quique Álvarez van visitar aquest dissabte el camp del Gimnàstic de Tarragona. Els blaugranes es van endur els tres punts cap a casa en un partit que des del primer moment va portar el segell culer. En tres minuts Tandasi i Abel van avançar el marcador del Barça fent el 0-2. Abans de marxar a vestuaris, Alex i Edgar, amb grans jugades de profunditat i la bona insistència dels nois de Quique Álvarez, eren els creadors del tercer i el quart gol. Després de la mitja part Edgar faria la maneta per als blaugranes al minut 64. El Nàstic no voldria tancar la jornada sense veure porteria i a falta un quart d’hora anotaria el gol d’honor dels tarragonins.

CADET B – MARIANAO POBLET (2-1)

El Cadet B jugava aquest dissabte el seu tercer partit de la Lliga Preferent Cadet. Els nois de Francesc Artiga van rebre el Marianao Poblet a la Ciutat Esportiva, on van guanyar per 2-1. Els blaugranes van sumar tres punts amb una victòria dura i treballada des de l’inici. El Marianao Poblet va obrir la llauna al minut 6, tibant les cordes de la defensa culer. El Cadet B va saber reaccionar ràpidament i al minut 12 Jandro veia la porteria per igualar el marcador. Al meridià de la primera part Sergio Gómez girava la truita donant la victòria als blaugranes per 2-1.

INFANTIL A – SANT ANDREU (10-0)

Partit molt còmode del Barça, que va golejar amb facilitat el Sant Andreu. Dos gols pràcticament seguits d’Anssumane, sumats a una nova diana d’Adrià Altimira un minut abans de complir-se els vint minuts de joc, van deixar sentenciat el matx. Un hat-trick de Miguelete, dos gols d’Antonio i dos més de Miguel Vega van tancar una autèntica exhibició de clar color blaugrana.

MARIANAO POBLET – INFANTIL B (1-4)

L’infantil B torna a emportar-se els 3 punts a la tercera jornada de Lliga, en aquest cas al camp del Marianao Poblet (1-4). La gran primera part dels nois de Marcel Sans, en la qual van fer els quatre gols als primers 17 minuts, va permetre l’equip sentenciar el partit. Un joc intens i amb bona circulació als primers minuts va obligar al Marianao Poblet a arreplegar-se al darrere. Dos gols de Pablo, un d’Haitam i un altre de Gerard Fernández “Peque”, van permetre els nois de Marcel Sans emportar-se la victòria, tot i el gran joc de pressió del rival a la represa.  

DAMM – ALEVÍ A (0-8)

L’Aleví A va disputar la seva cinquena jornada de la Lliga a domicili a casa de la Damm, on va aconseguir una contundent victòria per 0-8. Els nens de Marc Serra van sortir a la gespa amb les idees molt clares. El primer gol va arribar al minut 4 de la bota de Mamadou, i tan sols un quatre minuts després Arnau va fer el segon. Els blaugranes, disposats a fer una gran exhibició de joc, van sentenciar el partit abans del descans amb un 0-8 obra d’Arnau, Pau (2), Yago i Mamadou.

ALEVÍ B – HOSPITALET (4-0)

L’Aleví B es va endur una plàcida victòria a la Ciutat Esportiva aquest dissabte contra L’Hospitalet. Els nois de Jordi Font van afrontar la seva cinquena jornada de la Lliga Preferent amb molta força, i així ho van plasmar al terreny de joc. Els blaugranes van obrir el marcador al minut 15 amb una diana obra de Gabriel Martínez. A les acaballes de la primera part Nadir va sentenciar el partit amb un doblet en tan sols un minut i va donar el 3-0 als blaugranes. A la tornada del descans Gabriel se sumaria a les dianes tancant el 0-4.

CORNELLÀ – ALEVÍ C (0-1)

L’Aleví C va afrontar la seva tercera jornada de la Lliga. Els nois de Cristian Catena van visitar dissabte el camp del Cornellà. Els blaugranes es van endur els tres punts cap a casa en un partit en què els va costar trobar profunditat tot i la insistència. Finalment, al minut 52, el blaugrana Marc Jurado va marcar el gol de la victòria.

ALEVÍ D – ESCOLA GAVÀ (3-0)

L’Aleví D va jugar la seva tercera jornada de la Lliga aquest dissabte a la Ciutat Esportiva. Els nois d’Òscar Jonquera van afrontar el partit amb ganes i molta il·lusió i ho van demostrar en el resultat. Tan sols va caldre un minut per encarar el matx. Bobi va marcar el primer i Alex Valle feia el segon al primer quart. Alex va fer el 0-3 amb una gran rematada que no va poder aturar el porter al minut 34, i va sumar així el seu doblet per sentenciar el partit.

BENJAMÍ A – SANT ANDREU (4-0)

Tot i el resultat, el Benjamí A va disputar un partit molt igualat contra un Sant Andreu ordenat en defensa. El Barça portava la iniciativa del matx i el Sant Andreu defensava prop de la seva porteria i procurava sortir al contracop, tot i que pràcticament no va tenir ocasions de gol. Els nois de Sergi Milá es van avançar al marcador amb un gol d’Iker Bravo, i això els va permetre mantenir la paciència necessària per tombar el mur que havia construït el Sant Andreu. No va ser fins a l’últim quart, però, que van arribar la resta de gols. Primer Gerard Hernández, en el rebuig d’una falta, va marcar el segon; en un contracop, Llorenç Ferrés va marcar el tercer; i, de nou, Iker Bravo va sentenciar el matx.

BADALONA – BENJAMÍ B (0-7)

No va tenir gaires problemes el Barça per superar el Badalona a domicili. El Benjamí B es va avançar amb un gol d’Iker Sánchez, i al segon quart un segon gol d’Àlex Castany va deixar el partit mig sentenciat. Un penal transformat per Izan Sánchez va acabar d’encarrilar una victòria que s’acabaria convertint en una golejada plàcida. Roger Coll, en dues ocasions, Marc Bombardo i, de nou, Izan Sánchez marcarien la resta de gols del matx.

RIBES – BENJAMÍ C (1-2)

El Benjamí C d’Oscar Hernández va sumar una nova victòria en la tercera jornada de Lliga. Aquest cop els va tocar patir de valent, ja que el Ribes es va avançar en el marcador en l’únic xut de què va disposar en tot el partit. A la sortida d’un córner, amb un cop de cap Hugo Cordon va enviar la pilota al fons de la xarxa. El Barça es va topar amb un mur durant tot el partit, i, tot i tenir el control total i absolut de la pilota, no va estar encertat a l’hora de rematar a la porteria del Ribes. Fins a quatre pals va sumar el Benjamí C, que fins al tercer quart no va poder empatar mitjançant Marc Guiu. A falta de pocs minuts per al final la paciència va trobar el premi que buscava gràcies al gol de Dereck, que certificava la victòria del Barça.

BENJAMÍ D – CIUDAD COOPERATIVA (5-3)

El Barça va ser capaç de canviar la cara a un partit que se li havia posat francament complicat. Imprecís en la sortida de la pilota i tou al darrere, el Benjamí D va acabar el primer quart amb un 0-2 en contra. L’equip va saber reaccionar a temps i al descans va aconseguir remuntar el matx. En els dos últims quarts el Barça es va saber imposar al Ciudad Cooperativa per efectivitat demostrant molt sacrifici a la defensa, en l’actitud sense la pilota. L’equip continua aprenent a competir contra equips de segon any, cosa que valora molt positivament el seu entrenador, Albert Puig.

HORTA – PREBENJAMÍ (4-4)

Els més petits de la Masia continuen el seu engranatge. Aquest dissabte van afrontar la seva tercera jornada de la Segona Divisió Benjamí a domicili amb un empat treballat per 4-4. El Prebenjamí va visitar el camp de l’Horta amb molta il·lusió i ganes de demostrar tot el que han après aquestes setmanes a la Ciutat Esportiva. L’Horta va marcar al minut 3, i s’avançava així al marcador. Però el Barça va reaccionar ràpid i Yamal va igualar el resultat. No obstant, els locals volien emportar-se la victòria. En qüestió de minuts l’Horta s’avançava al marcador en quatre ocasions i deixava el resultat en 4-1, i el Barça es quedava indefens. Malgrat que el partit se’ls havia girat en contra, els nens de David Sánchez van saber plantar cara amb el seu bon joc, i Marc Bernal va fer un doblet per retallar les distàncies. Al minut 35 un gol de Yamal donava el gol de l’empat. Els dos conjunts intentarien capgirar el partit, però el resultat ja no es mouria.

FEMENÍ B – EUROPA (3-0)

El Barça va sumar una nova victòria després de guanyar l’Europa. Carla Armengol va estrenar el marcador als vint minuts de la primera meitat, però el Femení B de Jordi Ventura no va estar del tot còmode a la primera part. L’Europa volia convertir el matx en una anada i tornada constant, però després de la xerrada tècnica al descans el Barça va sortir més tranquil i va guanyar en control del joc. Carla Puiggròs va marcar el segon gol al quart d’hora de la primera meitat, després d’una centrada d’Andrea, precisament l’autora del tercer gol a falta de cinc minuts per al final del partit. A la segona part l’Europa no va tenir pràcticament ocasions, i es feia bo el plantejament de les noies de Jordi Ventura.

SABADELL – FEMENÍ JUVENIL CADET (0-3)

El Femení Juvenil-Cadet va jugar el seu tercer partit de la Lliga de Primera Divisió contra el Sabadell a domicili. Les de Zoe García van sortir a totes i es van imposar amb comoditat per un 0-3 gràcies als gols d’Abril i un doblet de Laia.

VILAFRANCA – FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ (0-15)

Golejada escandalosa del Femení Infantil Aleví al Vilafranca a domicili. Tot i que a les noies d’Albert Tausté els va costar estrenar el marcador, a partir de llavors el rival es va deixar anar i els gols van arribar, un darrere l’altre. Un dels noms propis d’aquesta victòria contundent és Clàudia Pina, autora de vuit dels quinze gols que va marcar el seu equip. Destaquen per sobre de tots els últims sis, aconseguits en menys de deu minuts, entre el 63 i el 71.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut