Victòries importants al bàsquet formatiu

Victòries importants al bàsquet formatiu

El Júnior, gran part de la generació del 97, guanya per primer cop a Badalona superant el Joventut per un clar 59-77 El Cadet A, per la seva banda, cau a Badalona, mentre que el Cadet B continua invicte

El Júnior de Joan Braulio va aconseguir una victòria de prestigi a la pista del Joventut de Badalona superant els locals per 59-77 en un partit que els blaugranes van dominar de principi a final. Es dóna la circumstància que la gran majoria de jugadors del 1997 no havien guanyat mai fins ara a Badalona, i aquest cap de setmana van arrodonir el triomf amb el lideratge provisional de la categoria (5-1).

Cadet A

Primera derrota de la temporada per als homes de Marc Calderón. També a Badalona, els blaugranes van caure contra el Cadet del Joventut per 68-62, fet que suposa la primera derrota del curs per al Barça, que se situa amb un balanç de 5-1.

Cadet B

El Cadet B de Xavi Pardina segueix invicte. El balanç de victòries i derrotes (6-0) continua immaculat després del triomf a la pista del CEB Girona per un contundent 81-100. Els blaugranes, molt intensos, lideren amb mà de ferro el seu grup del Cadet Preferent.

Infantil A

Tercera victòria i tercer tancament de marcador per a l’Infantil A. Els homes de Ruben Muñoz continuen sent molt superiors als seus rivals i el CB Vic va veure com els blaugranes els superaven per un clar 55-5 en un matx sense història. El balanç a la Lliga, de 3-0 per a l’Infantil A.

Infantil B

L’Infantil va sumar un triomf important contra el CB Cornellà per 71-44. Tot i que l’inici no va ser favorable, els de Xavi Mas van tirar endavant el matx amb un parcial de 18-3 que va ajudar a portar el partit cap al cantó blaugrana. L’agressivitat defensiva va ser clau per aturar l’aspecte ofensiu d’un rival que va quedar-se en 44 punts. El pròxim repte de l’equip més menut del bàsquet base és la visita a la pista del Natació Terrassa amb l’objectiu de seguir sumant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut