Gran cap de setmana

El Barça B es retroba amb la victòria El Juvenil continua guanyant els seus partits per un marge ampli de diferència

Barça B: FC Barcelona 7 – Sierra Salinas Villena 1

Després de les dues derrotes consecutives, el Barça afrontava aquest partit contra el cuer amb ganes de reivindicar-se i tornar a agafar sensacions bones de joc. El bon joc col·lectiu dels jugadors dirigits per Andreu Plaza va obtenir el seu resultat i Juan Emilio va fer un hat-trick a la primera part.

A la segona part, el domini del joc va continuar per la mateixa línia i fruit d’això va ser el gol d’Esteban. Els visitants estaven desbordats i van marcar-se un gol en pròpia porta que va matar definitivament el matx. Quan només quedaven cinc minuts per acabar, Guille i Esteban van marcar un gol cadascun que deixava el marcador en un contundent 7-0. I, a pocs segons del final, els visitants van aconseguir el gol de l’honor.

Juvenil: FC Barcelona 13 – Alcoletge 0

El Juvenil culer continua amb la ratxa de partits guanyats i va derrotar fàcilment l’Alcoletge, que tot just ha pujat aquest any a la màxima categoria. Els blaugranes van anar a totes des del primer minut. Ho demostra el fet que a la mitja part el marcador reflectia un clar 8-0 que no va donar cap opció per a la remuntada als visitants.

El ritme de joc no va ser el mateix que a la primera part i els gols van tardar a arribar. A l’equador de la segona part, els culers van tornar a trobar porteria i van fer quatre gols de manera gairebé consecutiva. Els d’Alcoletge van tenir un parell d’oportunitats per marcar però el porter blaugrana ho va impedir. A les acaballes del partit, el Barça va fer el 13è i definitiu gol. A més, els culers van deixar la seva porteria zero per primera vegada aquesta temporada.

Cadet: CE Futsal Mataró 2 – FC Barcelona 8

Després d’uns primers minuts força equilibrats entre els dos equips, els blaugranes van començar a tenir ocasions més clares per inaugurar el marcador. Prova d’això és el gol aconseguit per Juanfran a passada de Pau. A partir d’aquest moment van arribar els millors minuts dels visitants, en què Biel, en jugada individual, i Carles, en un ràpid contraatac, marcaven una distància entre els dos equips. I poc abans de finalitzar el primer període Roger va fer el 0-4 amb què es va arribar al final de la primera part.

A la represa, el Mataró va sortir amb la intenció de reduir les diferències i la seva pressió va donar fruits quan Joel va aprofitar un error de la defensa blaugrana. Però un minut més tard Jose va tornar a eixamplar la diferència al marcador. Aprofitant uns minuts de certa bogeria i de poc control per part dels dos equips, Abdoulaye marcava un gran gol per posar el 2 a 5. Quan semblava que el Mataró podia posar-se dins del partit va aparèixer la figura de Mario, que, amb dos gols seguits, va sentenciar el matx. El Mataró va sortir a jugar amb porter jugador, però la bona defensa dels nois de Martí Graells i un altre gol, en aquest cas de Pau, van fer que el resultat final fos de 2 a 8.

Infantil: CE Jesús Maria 0 – FC Barcelona 10

El partit es va posar immediatament de cara en poder marcar un gol al primer minut de joc. Això va afavorir el joc culer, que va controlar el matx clarament. A la mitja part el resultat ja era de 0-8. Quan tots dos equips van tornar dels vestidors el ritme va baixar lleugerament i l’encert de cara a porteria, també. Els locals només van fer un xut perillós al final del partit sense conseqüències per al marcador. El resultat de 0-10 dóna fe de la superioritat culer.

Aleví: FC Barcelona 5 – CFS Esparreguera 1

El partit va començar amb un gol blaugrana només començar l’enfrontament. Tot i tenir moltes oportunitats de marcar mercès a la superioritat culer, es va arribar al final de la primera part amb aquest resultat per la mínima. A la represa, el domini va continuar sent blaugrana però l’encert de cara a porteria va millorar notablement. En dos minuts, els barcelonistes van posar el marcador 3-0 i, malgrat el gol dels visitants, la tònica va continuar de la mateixa manera. Jordi va fer dos gols molt seguits i va tancar el marcador final en un 5-1.