El gol és el protagonista

El gol és el protagonista

Els blaugranes han marcat 31 gols i són el millor atac de la LNFS Nou jugadors es reparteixen els gols

L’equip aquesta temporada ha recuperat l’olfacte del gol. En els darrers tres partits de la LNFS, el FC Barcelona ha golejat els seus rivals marcant sis gols en cadascun dels partits que han jugat. El Palma Futsal, el Magna Navarra i el DLink Saragossa han recollit sis cops la pilota de la seva porteria. A més, en el partit de la Copa del Rei, els blaugranes van fer set gols, un més dels fets en els partits de Lliga.

Millor atac de la LNFS

Aquests registres golejadors han permès als homes de Marc Carmona ser el millor equip de la competició en el registre golejador. Després de sis partits disputats, en què els culers n’han guanyat cinc i només n’han perdut un, el Barça ha trobat la xarxa rival en 31 ocasions. Però defensivament segueixen sent una de les millors defenses del campionat. Només han encaixat 15 gols, tres d’aquests en pròpia porteria, i es situen com a quarta millor defensa de la LNFS aquesta temporada.

El gol està repartit

Un dels aspectes més positius d’aquest registre golejador és que marquen molts jugadors. En les darreres tres jornades un total de vuit jugadors han fet almenys un gol, mentre que Bateria n’ha fet quatre, Sergio Lozano i Saad tres i Gabriel i Rafa Usín dos cadascun. Gràcies a això, Sergio Lozano és el quart millor golejador de la LNFS amb vuit gols i Bateria el sisè amb sis.

Només dos jugadors sense marcar

Els únics jugadors que encara no han vist com els seus xuts arribaven al fons de la xarxa aquesta temporada són el tanca Ari Santos -només ha jugat tres partits després de la lesió al tendó d’Aquil·les que l’ha mantingut gairebé set mesos apartat de les pistes-, i Lin, que tampoc ha aconseguit fer cap gol. Tampoc cap dels dos porters ha marcat cap gol però la temporada passada, Paco Sedano en va fer un en Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut