El Barça felicita el ‘Mundo Deportivo’ pels seus 30.000 números

El Barça felicita el ‘Mundo Deportivo’ pels seus 30.000 números

El president Josep Maria Bartomeu se suma a la celebració de l’efemèride del degà de la premsa esportiva, que qualifica de “fita històrica”

El ‘Mundo Deportivo’, degà de la premsa esportiva espanyola, ha publicat aquest dijous l’exemplar número 30.000 des que va sortir a la llum com a publicació fa 108 anys. El rotatiu del Grup Godó ha mantingut una estreta relació amb el FC Barcelona al llarg d’aquests anys, i ha estat testimoni directe de les grans fites del Club al llarg de la seva història.

El FC Barcelona se suma a les nombroses mostres de reconeixement i felicitació que el ‘Mundo Deportivo’ està rebent per part dels grans protagonistes de l’esport, de casa nostra i de la resta del món. El president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha expressat la felicitació en nom del Club tant en el suplement especial que el rotatiu ha publicat amb motiu de l’efemèride com en un vídeo especial que recull la seva pàgina web: “Moltes felicitats al ‘Mundo Deportivo’ i als seus lectors per aquest exemplar 30.000. Felicitats perquè això no és fàcil i arribar a 30.000 exemplars és una fita històrica”.

Així mateix, el tècnic Luis Enrique i els jugadors Xavi, Iniesta, Piqué i Neymar, que apareixen avui a la portada de l’exemplar 30.000 del ‘Mundo Deportivo’, també s’han sumat a les felicitacions al rotatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut