Marc Carmona: “Tenim moltes ganes de competir contra ElPozo”

Marc Carmona: “Tenim moltes ganes de competir contra ElPozo”

“Aquests partits són un bon test per veure com estem” “Kike és insubstituïble. És el jugador més determinant que he vist de mig camp enrere” Cristian: “Arribem amb molta motivació”

Marc Carmona considera que les sensacions amb què afronten el partit de dissabte contra ElPozo (13.00 hores) són molt bones. “Ens hem entrenat bé, hem fet bona feina. Encara ens queda l’entrenament d’aquest divendres però les sensacions són bones. Tenim ganes de competir contra ElPozo, tenim ganes de veure com estem contra un equip aspirant a tot com nosaltres”, ha dit Carmona abans de viatjar cap a Múrcia.

“És un bon test per veure realment com estem, quina capacitat de resposta tenim contra un rival que ens exigirà el 100%”

L’entrenador blaugrana creu que l’equip “creix setmana a setmana”, i que un partit com el que jugaran dissabte és un bon test per veure realment com estan, quina capacitat de resposta tenen contra un rival que els exigirà el 100%. Alhora, no creu que hi hagi sentiment de revenja per la derrota de l’any passat a la semifinal de la Lliga.

Sobre el rival, Carmona considera que la baixa de Kike Boned és sensible. “Lima és un jugador molt bo, però Kike és insubstituïble. És el jugador més determinant que he vist de mig camp cap endarrere”, ha lloat Carmona el jugador que a final de la temporada passada va anunciar la seva retirada.  

Tot i ser un dels principals rivals pel títol nacional de Lliga, Carmona no creu que el partit de dissabte sigui determinant. “Són tres punts més”, ha dit Carmona, i ha afegit: “És veritat que jugar en una pista tan difícil com la d'ElPozo té altres connotacions diferents”.

Cristian: “Arribem en un bon moment físic i anímic”

Per la seva banda, el porter Cristian ha posat èmfasi en el bon moment en què arriba l’equip. “Arribem amb molta motivació, amb una ratxa molt bona de resultats, en què hem ficat molts gols. Arribem en un bon moment físic i anímic”, ha dit Cristian, que està content pel seu rendiment personal. “Estic gaudint de molts minuts, molt content pel meu rendiment i, sobretot, perquè no he tingut problemes físics”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut