FC Barcelona – CP Tordera: Amb el repte de seguir invictes

FC Barcelona – CP Tordera: Amb el repte de seguir invictes

Els blaugranes reben l’equip torderenc al Palau i volen seguir sumant a casa i a l’OK Lliga (21.15 h, Barça TV) El Tordera, entrenat per l’exblaugrana Ramon Benito, ha guanyat 1 dels 5 partits que ha disputat fins ara

El Barça d’hoquei patins té aquest vespre (21.15 h, Barça TV i www.fcbarcelona.cat) un nou repte a l’OK Lliga, el de seguir invicte. El homes de Ricard Muñoz han guanyat tots els partits disputats fins ara, cinc, i busquen el sisè davant de la seva afició. Passi el que passi seguiran mantenint el lideratge de la competició.

Com arriba el Barça

L’equip blaugrana, després de l’empat al Palau contra el Benfica a la Lliga Europea, afronta aquest partit després d’haver tingut una setmana per treballar. Feia moltes setmanes que els de Muñoz no tenien una setmana neta, amb un sol partit, i contra el Tordera han pogut preparar a consciència l’enfrontament. La pròxima setmana, amb la visita a Lleida i el desplaçament a Quevert per jugar la segona jornada de la competició europea, de nou hi haurà dos partits. Pel que fa a l’estat físic dels jugadors, Reinaldo García serà dubte fins a l’últim moment.

El rival

El CP Tordera que entrena Ramon Benito ha sumat 3 dels 15 punts possibles aquest inici de temporada. Els del Maresme, que ocupen la 14a posició de la taula, han marcat 16 gols i n’han rebut 25. Marc Serra, amb 4 gols, és el jugador més efectiu fins ara d’un Tordera que la temporada passada va guanyar un total de 10 partits a l’OK Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut