Manacor – FC Barcelona: Primera derrota de la temporada (2-1)

Els de Jordi Vinyals, que guanyaven 0-1 al descans amb un gol de Corredera, han vist com els locals remuntaven a la segona meitat

El Juvenil A ha patit a Manacor la primera derrota de la temporada. Els nois de Jordi Vinyals han vist finalitzada la seva ratxa de victòries contra  el Gimnàstic, l’Espanyol, el Badalona i el Lleida i d’empats contra el Baleares, la Damm i el RCD Mallorca en un partit que anaven guanyant per 0-1 a la mitja part.

El 0-1, al minut 24

Els de Jordi Vinyals han sortit a totes a la gespa de Na Campallera. Un gol d’Álex Corredera al minut 24 de partit ha posat les coses molt de cara per als homes de Vinyals, que venien d’empatar contra l’Ajax al Miniestadi (2-2).

Aquest diumenge, però, la remuntada l’han patit ells. A la represa, el partit ha canviat i l’equip local, que no ha abaixat els braços, ha aconseguit capgirar el marcador gràcies als gols de Rafa (minut 57) i Rigo (minut 81). Tot i buscar l’empat fins al final, el Juvenil A no ha pogut continuar sumant i queda, d’aquesta manera, a cinc punts del líder.