Una setmana sense internacionals per a l’handbol blaugrana

Una setmana sense internacionals per a l’handbol blaugrana

La disputa de la classificació de l’Europeu de seleccions deixa Xavi Pascual sense 11 efectius

La competició de l’handbol estatal i europeu de clubs s’atura aquesta setmana per la disputa de la fase de classificació per a l’Europeu de seleccions, que tindrà lloc a Polònia l’any 2016. El gran gruix de jugadors blaugrana marxa amb les seleccions i deixa el Barça d’handbol sota mínims.

Cinc blaugranes amb Espanya

Viran, Tomás, Entrerríos, Gurbindo i Pérez de Vargas seran la representació blaugrana amb la selecció estatal per a la classificació.

Els blaugranes jugaran a Cangas do Morrazo davant Àustria dimecres, i el cap de setmana jugaran a Finlàndia el segon partit d’aquesta fase classificatòria.

Destinacions diverses

Noddesbo ha viatjat a Dinamarca per jugar davant Lituània, i després ho farà amb Bòsnia. Sigurdsson, amb Islàndia, tindrà com a rivals Israel i Montenegro.

Al Grup 6 hi haurà tres blaugranes: Lazarov, amb Macedònia, i Sorhaindo i Karabatic, amb França, tot i que en aquests dos primers partits no juguen entre ells.

Lazarov ho farà davant Suïssa i Txèquia i Sorhaindo i Karabatic jugaran amb els mateixos rivals. No serà fins a l’abril que es trobaran.

Jallouz, amb Tunísia

Wael Jallouz jugarà dos partits amistosos davant Polònia. El lateral tunisià del FC Barcelona aprofitarà aquesta aturada per jugar contra els amfitrions de l’Euro 2016, que ja estan classificats per a aquest esdeveniment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut