El vòlei femení recupera posicions (0-3)

El vòlei femení recupera posicions (0-3)

Les blaugranes sumen tres punts a Alcobendas i ja són quartes a la classificació

Partit fratricida el que es va disputar el cap de setmana passat a terres madrilenyes, amb el ja tradicional enfrontament entre les germanes Muller, la gran al CVB-Barça i la petita al Feel Volley Alcobendas, en un partit que va caure del costat blaugrana.

Les blaugranes defineixen

El primer set va començar amb igualtat fins que un moviment de peces de la banqueta visitant, donant entrada a Andrea Iriondo, va permetre a les blaugranes aconseguir el primer avantatge. Però un altre cop la igualtat es va apoderar del joc fins que a partir de l’empat a 14, les blaugranes van començar a mostrar el seu poder a la xarxa, fent mal a les d'Hugo Gotuzzo a partir d’un bon servei, van trencar el set i se l’enduien per un plàcid 19-25.

Un altre cop igualtat al segon set, on mai cap dels dos equips assolia un avantatge superior als dos punts. Però a partir del doble canvi efectuat poc després del segon temps tècnic, el joc molt més regular de les blaugranes començava a provocar errors en les locals i trencaven el final del set fins a dur-lo a un 16-25 que ja marcaria la resta del partit.

L’experiència suma

I és que el tercer set va tenir poca història. Les de Xavi Perales, a partir d’una recepció molt estable, permetien la bona distribució de Mireia Carmona i els efectius atacs. I quan no, era el domini al bloqueig el que permetia puntuar una vegada i una altra.

De seguida una diferència de sis punts que les blaugranes van saber mantenir fins a ampliar-la amb el 18-25 final, demostrant que ja són un equip veterà a SFV que sap aprofitar les seves oportunitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut