Ja es poden comprar les entrades per la UEFA Elite Round

Ja es poden comprar les entrades per la UEFA Elite Round

Els aficionats al futbol sala podran veure tota la competició per 15 euros i els socis tenen un 50% de descompte Els abonats i Amics del Futsal podran veure tot el torneig de manera gratuïta

Les entrades per veure la UEFA Elite Round que se celebrarà al Palau Blaugrana del 19 al 23 de desembre ja estan a la venda. Des de dimecres 29 d’octubre, tots els aficionats que vulguin recolzar els homes de Marc Carmona en la fase prèvia que donaria accés a la quarta Final a Quatre consecutiva de la secció, podran adquirir les entrades.

Només el guanyador del grup format pel MVFC Berettyóújfalu hongarès, el Bakú United FC anglès, el FC Lokomotiv Khàrkiv d’Ucraïna i el FC Barcelona podrà accedir a disputar la Final a Quatre.

Els preus

El preu per veure una jornada de les tres que composen la Elite Round és de 7 euros per al públic general. Si s’és soci, però, el preu és de 3,5 euros (50% de descompte). A més, qui vulgui abonar-se a les tres jornades ho podrà fer per només 15 euros (50% de descompte per als socis del Club).

Abonats i Amics del Futbol Sala

Aquesta competició no està inclosa en l’abonament de temporada per a l’abonat o Amic del Futbol Sala, però es podran reservar les entrades de manera gratuïta trucant al telèfon 902 1899 00 i passant-les a recollir pel Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut