El futbol sala formatiu guanya tots els seus matxs

Victòria de prestigi del B a Múrcia i del Juvenil a Santa Coloma L’Infantil protagonitza la millor victòria del cap de setmana

Barça B: ElPozo Ciudad Múrcia B 2 – FC Barcelona 4

Després de l’empat del primer equip, el Barça B va jugar també contra el filial dels murcians a la mateixa pista que els grans. El partit es va iniciar amb una jugada fortuïta en què els locals es van fer un gol en pròpia porta al minut tres. Els primers 20 minuts del matx van ser una constant d’oportunitats que cap dels dos equips va ser capaç de materialitzar, i el marcador no es va moure.

A la tornada del vestidor Adrián Ortego va ampliar les diferències després d’aconseguir marcar. Però els murcians van reaccionar immediatament i van retallar diferències al marcador. Però Ortego no volia permetre que els locals es fiquessin en el partit i va tornar a marcar per deixar el resultat en 1-3. El porter-jugador dels murcians els va permetre retallar diferències al marcador, però els d’Andreu Plaza no volien deixar espai a les sorpreses i Esteban va tancar el marcador quan quedava poc menys d’un minut per finalitzar els 40 minuts.

Juvenil: Marfil Santa Coloma 1 – FC Barcelona 9

Gran partit disputat entre tots dos equips que va permetre veure un gran partit de futbol sala. Els blaugranes van començar dominant el joc, fet que va permetre que s’avancessin amb un gran gol. A partir d’aquell moment el joc va tornar-se imprevisible i els contraatacs eren la constant. Els colomencs van aprofitar-ho per fer el seu únic gol del partit. José Fernández va demanar un temps mort i va calmar el matx. A partir d’aquell moment els visitants van tornar a dominar l'enfrontament i van fer tres gols més abans de marxar cap als vestidors.

A la segona part el Marfil va mirar de sortir a retallar diferències, però el domini blaugrana era cada vegada més gran. Van sortir amb el porter jugador per poder marcar algun gol que els ajudés a veure el marcador amb més optimisme, però va ser pitjor per als seus interessos. En les dues primeres jugades el Barça va marcar dos gols i el partit va ser un constant domini culer fins al final, amb un marcador contundent per als blaugranes, que continuen líders a la classificació empatats amb el Futsal Mataró, amb el qual es veuran les cares el cap de setmana vinent.

Cadet: FC Barcelona 5 – AE Les Corts UBAE 2

Després d’un inici en tromba de Les Corts, el quals va disposar de diverses ocasions per inaugurar el marcador, el FC Barcelona va anar agafant el ritme del partit. Després de deu minuts de molta igualtat els barcelonistes es van avançar al marcador mitjançant el jugador infantil Bernat Povill. Aquest fet va deixar tocats els Mamuts i uns minuts més tard Jose culminava al segon pal una gran jugada de Juanfran per posar el 2 a 0. Als últims minuts de la primera part el partit es va esbojarrar, cosa que va permetre que tots dos equips tinguessin diverses ocasions de gol, però el resultat ja no es va moure en aquest primer acte.

A la segona part els nois de Martí Graells van sortir disposats a sentenciar el matx i, després d’un parell d’ocasions força clares, Pau va materialitzar una jugada d’estratègia per fer el 3 a 0. Els blaugranes dominaven el partit, i fruit d’aquest domini Roger eixamplava diferències i pràcticament sentenciava el matx. A partir d’aquest moment els visitants van optar per jugar amb el porter jugador i van poder reduir diferències. Al final el resultat va ser de 5-2 per als culers.

Infantil: FC Barcelona 11 – CFS La Unión 0

Els blaugranes van rebre un equip que no es troba en el seu millor moment, malgrat que és un conjunt amb força qualitat. El Barça va començar dominant el joc i al minut cinc es va avançar al marcador. Els locals van gaudir de més oportunitats de cara a porteria i van marxar als vestidors amb un 4-0.

A la tornada el partit va ser dominat clarament pels de Josep Albert Ruiz, que van aprofitar que els visitants van sortir amb el porter jugador. Els gols van anar caient del costat culer i el resultat d’11-0 és fidel al que va passar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Aleví: FS Montcada 1 – FC Barcelona 5

Bon partit dels blaugranes, que van dominar la primera part de manera contundent i, gràcies a un gol matiner de Quique, van poder jugar amb més tranquil·litat. Els locals no tenien gaires oportunitats i abans d’acabar la primera part Pere i Víctor van eixamplar les diferències al marcador. La segona part va començar amb un gol del Montcada que els va donar esperances de poder empatar, però a poc a poc el joc culer va ser més fluid i Adri i Juan van deixar el marcador final en 1-5, tot i que l’equip va malbaratar bones oportunitats per aconseguir una diferència més àmplia.