El Barça d’hoquei prova la pista abans del partit de dissabte

El Barça d’hoquei prova la pista abans del partit de dissabte

Els homes de Ricard Muñoz s’han entrenat aquesta tarda per espai d’una hora al Salle Nemee, el pavelló del Dinan Quevert Al pavelló francès hi poden arribar a cabre fins a 2.000 persones, i aquest dissabte estarà ple per rebre el Barça

El Barça d’hoquei patins s’ha entrenat aquest dissabte a la pista del Dinan Quévert, el seu rival en la segona jornada de la Lliga Europea d’hoquei. El partit, que es disputarà dissabte a les 21 hores, és clau per als interessos blaugrana, ja que, després de l’empat de la primera jornada a casa contra el Benfica, començar a sumar punts, i fora de casa, ha passat a ser una obligació.

Aquest divendres l’expedició del Barça ha viatjat cap a Rennes, i des d’allà, en autocar, ha arribat a la localitat de Dinan, on està l’hotel, després de gairebé una hora de camí per carretera. Cap a les 18 hores els homes de Ricard Muñoz han fet una suau sessió d’entrenament per refrescar conceptes, les cames, i acabar de preparar el partit contra el Quévert.

Cal recordar que el FC Barcelona té 1 punt actualment, igual que el Benfica, i és el Hockey Bassano l’equip que lidera el grup A, amb 3 punts. El Dinan Quévert tanca la taula amb 0 punts després de la derrota en el primer partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut