El Palau ha de ser un fortí

El Palau ha de ser un fortí

El Barça no ha deixat escapar cap punt del Palau Blaugrana Carmona ha recuperat Dyego

El FC Barcelona i el Marfil Santa Coloma jugaran la vuitena jornada de la LNFS (Teledeporte i Esport3) dissabte a partir de les 12.45 h al Palau Blaugrana. Els culers han sumat tots els punts possibles a la seva pista i intentaran continuar amb aquesta ratxa.

A la prèvia del partit, el tècnic culer Marc Carmona va comentar que l’ambient que es viu en un partit entre tots dos equips és sensacional i dóna sentit a la paraula ‘derbi’. Aquest any els dos conjunts ja s’han vist les cares a la final de la Copa Catalunya, en què els culers van derrotar els colomencs per un resultat de 6-4 amb gols de Lozano (2), Gabriel, Bateria i Wilde (2).

Un rival experimentat

Els de Santa Coloma fa cinc jornades consecutives que no guanyen i no estan passant pel seu millor moment de joc. Tot i així, l’equip revelació de la temporada passada a la LNFS és un rival perillós. El seu jugador més destacat és el golejador Dani Salgado. La temporada passada, tot i perdre-se’n mitja, va ser el màxim golejador de la competició. Aquest any, en els set partits disputats fins ara ha marcat 11 gols.

Però el Marfil no és únicament Salgado. L’equip compta amb jugadors amb passat blaugrana, com el tanca Rubén i els ales Eric Martel i Sepe, que estan duent a terme una gran actuació amb els de Santa Coloma. Un altre jugador amb passat culer però que no podrà ajudar els seus companys és el porter Dídac, que està lesionat del colze.

Bon moment culer

Els culers continuen sent el millor equip aquesta temporada en l’aspecte golejador, amb 34 gols marcats en només set partits i amb una mitjana de 4,8 gols per partit. En l’aspecte defensiu, són la quarta millor rereguarda de la Lliga, amb 18 gols encaixats.

Els de Carmona vénen d’empatar un partit molt intens a Múrcia, on van ser capaços de remuntar el marcador fins a tres vegades i de deixar-lo en el 3-3 final. El Barça va sumar un valuós punt que li permet estar situat a la tercera posició de la classificació a un punt del Jaén Paraíso Interior i de l’Inter Movistar.

Dyego, dins; Ari no entra a la convocatòria

Per primera vegada aquesta temporada Carmona podrà comptar amb tota la plantilla després que el brasiler Dyego es recuperés de les molèsties que patia a la cama. Per aquest motiu el preparador culer ha hagut de deixar un jugador fora de la convocatòria; en aquesta ocasió es tracta del tanca Ari Santos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut