Entrades pel Clàssic de Lliga a partir del 7 d’octubre

Entrades pel Clàssic de Lliga a partir del 7 d’octubre

El Barça visita el Bernabeu el proper 25 d’octubre, i les penyes podeu sol•licitar entrades a partir de dimarts

El proper 25 d’octubre el FC Barcelona visitarà el Santiago Bernabéu en un partit que pot suposar el debut oficial de Luis Suárez com a jugador del Barça. Serà el clàssic dels clàssics a la primera volta del torneig de la regularitat.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les penyes que vulguin sol·licitar entrades per aquest partit, ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir d’aquest dimarts dia 7 d’octubre a les 10h, i fins el dimecres dia 8 a les 19h.

En ser considerat un partit A++, i a causa de la poca disponibilitat d’entrades, aquest procés és exclusiu per a les penyes oficials amb una antiguitat mínima de 3 anys des del moment de la seva aprovació, tal i com estableix la Normativa de Penyes del FC Barcelona.

Recordem, també, que la disponibilitat d’entrades per a aquest desplaçament és molt limitada: unes 85 entrades, que caldrà repartir entre les trenta zones. Com és habitual, es seguiran els criteris establerts per la Comissió Camp Nou, Entrades i Desplaçaments, i els coeficients aprovats, cada zona serà assignada amb una quantitat d’entrades.

A partir d’aquí, els presidents de cada una de les federacions territorials efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

[[BOTOVERMELL::Sol·licitud Entrades++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formrealmadrid2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut