Recepció amb les penyes barcelonistes de Madrid

Recepció amb les penyes barcelonistes de Madrid

El directiu de l’Àrea Social i responsable de Penyes, Pau Vilanova, ha encapçalat l’acte al mateix hotel de concentració del primer equip

Aquest dissabte s’ha dut a terme la recepció de les penyes barcelonistes que hi ha repartides per la Comunitat de Madrid per part del FC Barcelona. Pau Vilanova, directiu de l’Àrea Social i responsable de les Penyes, ha encapçalat la representació blaugrana en un acte que s’ha fet al mateix hotel on ha quedat concentrat el primer equip amb motiu del partit contra el Rayo Vallecano.

Aprofitant el partit de la setena jornada de Lliga, el FC Barcelona s’ha reunit amb les penyes de Madrid per tal d’explicar el funcionament de les juntes directives de les federacions de penyes. En el cas de les penyes de fora de Catalunya, el Club aprofita els desplaçaments del primer equip per rebre a les diverses penyes, atendre-les i ajudar-les en el diferents processos.

Així doncs, prop d’una vintena de representants de diverses penyes de Madrid han estat rebuts per Pau Vilanova per tal de tractar alguns conceptes que ajudin a agilitzar i facilitar la feina i la relació entre Club, federacions i penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut