15 victòries i només dues derrotes en el futbol formatiu

15 victòries i només dues derrotes en el futbol formatiu

Cap de setmana de molt bons resultats en el planter blaugrana, malgrat les derrotes del Juvenil B i el Femení B.

Europa – Juvenil B (3-2)

El Juvenil B de Garcia Pimienta es va deixar els tres punts davant l’Europa en un partit en què els locals van remuntar dos gols. Ignasi Gutiérrez seria el primer a marcar per a l’Europa al minut 5, però els blaugranes, ensenyant les urpes en dues ocasions, amb Marc i Jordi deixaven el partit pràcticament sentenciat a la primera part. Però a la represa la reacció del rival va ser extraordinària: Daniel Andre i Javier Prats, en dues ocasions, van capgirar el resultat per emportar-se la victòria.

Sant Cugat – Cadet A (1-5)

El Cadet A es va endur una bona victòria enfront el Sant Cugat per 1-5 a domicili. Va ser el Sant Cugat el que va obrir el marcador. Al minut 20 Arnau es feia un lloc entre la defensa blaugrana i marcava el primer del partit. Al meridià del primer temps el Cadet A aconseguia l’empat, obra de Jordi Mboula. Als culers els va costar trobar profunditat tot i la perseverança, i finalment Ramon va sumar el segon del Barça. El gol de la sentència seria al minut 55, en què Ricard marcaria el tercer. A partir d’aquell instant el Sant Cugat es desfaria i Abel i Xavier se sumarien a la festa amb dues dianes que deixarien el resultat final en 1-5.

Cadet B – Sant Joan Despí (7-0)

Victòria contundent del Cadet B, que ha golejat el Sant Joan Despí a la Ciutat Esportiva per 7-0. Els nois de Fran Artiga van estrenar el marcador ben aviat, al minut set del partit, mitjançant el gol de Mamadou Toure. El Sant Joan Despí va resistir poc més de un quart d’hora, fins al moment en què el Cadet B va marcar el segon de les botes de Albert Portas. Pau Martínez, amb un hat-trick, Sergio Gómez i Juan Miranda van tancar la golejada final.

Infantil A – Girona (2-0)

L'infantil A va aconseguir una victòria treballada i ajustada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Girona, el quart classificat. Els nois de Denis Silva es van avançar mitjançant una jugada per banda d'Adrià que va rematar Pablo. Tot i patir alguns moments de dubtes al final de la primera part, els nois de l'Infantil A van sortir a la segona meitat més concentrats i dominant el joc. El segon gol va arribar gràcies al gol d'Antonio. Tot i les baixes, els nois de Denis Silva mantenen una línia bona i segueixen amb ple de victòries.

Tortosa – Infantil B (0-5)

L’Infantil B s’emporta una bona victòria per 0-5 a domicili enfront el Tortosa. Els nois de Marcel Sans van obrir ràpid el marcador, i en tan sols tres minuts Raul Martínez feia el primer dels blaugranes. Gerard Fernández va rematar a porteria deu minuts després i va sumar el segon per als culers. Els de Marcel Sans sentenciaven el partit amb un gol de Àlex Rico que donava el 0-3, i Gerard Fernández tancava el resultat abans del descans amb 0-4. A la represa Josep Gaitan se sumava a la festa marcant el 0-5 de la jornada.

Aleví A – Vila Olímpica (9-1)

L’Aleví A s’ha emportat de la Ciutat Esportiva un gran triomf ple de gols enfront el Vila Olímpica. Els nois de Marc Sans han tingut el domini del partit des que han trepitjat la gespa, i al minut 2 Marc ha obert la llauna. Sis minuts després Miquel, amb un gran xut, sumaria el segon, cosa que ha animat els culers a continuar amb el festí. Els barcelonins no han volgut doblegar-se i al primer quart han intentat capgirar la situació marcant el 2-1. Però el Barça ha tornat a veure els tres pals en qüestió de cinc minuts obra de Mamadou Saidou i Arnau Ollé, que han engrandit el resultat fins al 3-1. Per acabar de rematar la primera part, Arnau Farnos, Marc Pelaz i Xavi permetrien marxar als vestidors amb un marcador de 7-1. A la represa el Vila Olímpica no podria parar els blaugranes, que es trobarien amb dues dianes més de Pau Servat (9-1).

Fundació Gramanet – Aleví B (1-5)

Bon partit, en línies generals, de l’Aleví B, que va poder batre un rival que es tancava molt bé prop de la seva porteria i que es va avançar en el marcador al primer quart. La reacció dels nens de Jordi Font va ser bona, ja que van continuar tenint la iniciativa amb la pilota i al final la paciència va donar els seus fruits. L’empat va arribar abans del descans, i al tercer quart el Barça va posar una marxa més i va acabar culminant la remuntada. 

Aleví C- Damm 8-2

El Barça s’enfrontava a un rival difícil, i va saber tirar endavant un partit que se li va complicar des del primer minut, ja que Nicolas va marcar el primer per a la Damm. No obstant, els nens de Cristian Catena van saber reaccionar i, tot i no poder empatar durant el primer quart, al segon l’Aleví C va marcar cinc gols. Amb el resultat a favor, els blaugranes van controlar el partit i no van tenir més problemes.

EFO 87 – Aleví D (0-3)

Partit complicat del Barça, que es va trobar un rival que es replegava molt i que defensava prop de la seva porteria amb ordre i intensitat. Els nens d’Oscar Jorquera, que viatjaven a Olesa amb baixes importants, van competir de valent per tirar endavant el matx. Pau García, als deu minuts, Sergi Oriol, de penal, i Joan Vázquez, en un contracop ràpid, van marcar les diferències respecte del seu rival.

Benjamí A – Castelldefels (4-0)

Els nens de Sergi Milá van golejar el Castelldefels en un partit molt plàcid en el qual no hi va haver temps per a ensurts. Al primer quart el resultat ja era de 0-2 amb gols de Llorenç Ferrés i Tomás Carbonell. Al minut 19 va arribar el tercer d’Iker Bravo, que va sentenciar definitivament el matx. Abans de marxar al descans Iker tornava a marcar, el quart dels blaugranes. Amb el matx tancat, el Barça va voler continuar veient porteria, però el resultat no es va moure del 4-0.

Granollers – Benjamí B (0-6)

El Benjamí B ha visitat aquest cap de setmana el Granollers. Els nens de Jordi Pérez s’han endut una contundent victòria per 0-6. Encoratjats des de l’inici del partit, només trepitjar el terreny de joc ha caigut la primera diana. Al minut 1 Alex marcaria el primer del Barça, amb el qual el Benjamí B ha crescut i ha buscat l’àrea constantment. Així, Raul faria dues dianes en deu minuts. Passat el primer quart de la primera part Roger marcaria el quart dels de Jordi Pérez, i al mateix minut, sense deixar respirar, Izan faria el 0-5. Roger segellaria la golejada amb el seu doblet al minut 39.

Prat-Benjamí C (1-2)

El Benjamí C d’Oscar Hernández va sumar una nova victòria. Aquest cop als culers els va tocar patir de valent, ja que el Prat es va avançar en el marcador al minut 9. El Barça es va topar amb un mur durant tot el partit, i, tot i tenir el control total i absolut de la pilota, no va estar encertat a l’hora de rematar a la porteria. Fins a la mitja part del primer temps els barcelonistes no van poder empatar, mitjançant Héctor Fort. A falta de pocs minuts del final de la primera part, una altra diana d’Héctor Fort va permetre la victòria blaugrana. Tot i la insistència a la segona part per continuar engreixant el marcador, no va haver-hi sort, però els blaugranes es van poder endur els tres punts. 

Benjamí D – Santa Eulàlia (7-3)

Victòria molt patida dels nens d’Albert Puig, tot i el resultat. I és que el Santa Eulàlia va remuntar un 3-0 inicial i va arribar a empatar el partit en tan sols quatre minuts. Els tres primers gols blaugrana auguraven un matx plàcid, però la remuntada del Santa Eulàlia va fer reaccionar el Benjamí D. Dos minuts després de l’empat a tres Utassy va marcar el quart. El cinquè gol, aconseguit al minut 22, va calmar definitivament el Barça, i això li va permetre controlar millor la pilota fins al final, en què va arribar a marcar dos gols més. 

Barceloneta-Prebenjamí  (1-7)

El Prebenjamí s’ha refet de l’empat del cap de setmana passat amb una golejada per 1-7 enfront la Barceloneta a domicili. Els nens de David Sánchez van sortir amb moltes ganes a la gespa, i així ho van plasmar. Al minut nou va arribar el primer dels blaugranes, obra de Ruben Nuñez, i tres minuts després el segon de Lamine Yamal. En tan sols dos minuts el Barça sentenciava el matx amb dues dianes de Marc i Arnau cap al minut 20. Abans de marxar a vestidors Jordi, Arnau, Ruben i Gaizka tancaven la golejada amb un gol cadascun (1-7).

Llevant Les Planes – Femení B (2-0)

El Femení B s’endú la primera derrota de la temporada al camp del Llevant Les Planes per 0-2. Ha estat un matx que ha començat molt igualat, amb un Barça sense espais per maniobrar i plantejar el seu joc. Les de Sant Joan Despí tampoc creaven perill, però un error de la portera blaugrana ha significat el primer gol de les locals. La portera ha tret en curt i l’esfèrica ha anat directa a una rival, que, atenta als moviments, ha rematat directe a la xarxa. Les blaugranes s’han vist tocades a l’ànima i el Llevant ho ha aprofitat. Tot i així, l’orgull de la portera del Barça ha aturat amb solvència els atacants. Les noies de Jordi Ventura han vist l’àrea rival un parell de vegades i han tingut l’oportunitat d’empatar. No obstant això, una contra al minut 90 ha tancat el partit amb un 2-0.

Reus Deportiu-Femení Juvenil-Cadet (0-3)

Partit treballat del Femení Juvenil de Zoe García. Tot i comptar amb poques ocasions de gol, el Barça va dominar el matx mitjançant la possessió de la pilota, i l’Estartit amb prou feines va poder arribar a la porteria blaugrana. Als sis minuts del meridià del primer temps un gol de Laura Martínez avançava el Barcelona. A la represa Laia Aleixandri feia un doblet que donava la victòria blaugrana.

Femení Infantil Aleví -  Fontsanta-Fatjo (18-0)

Una altra victòria apassionant del Barça Femení Infantil Aleví. En tan sols cinc partits les nenes d’Albert Tausté han marcat la xifra absolutament extraordinària de 72 gols, una mitjana de més de 14 gols per partit. De nou Claudia Pina ha tornat a exhibir-se, ja que ha arribat a marcar set gols. Bruna Vilamala, amb un hat-trick, i Viktoria Adrianova, amb un doblet, han estat dues de les autores dels altres gols de color blaugrana.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut