Triomf del Barça CBS en el millor partit de la temporada (69-63)

Triomf del Barça CBS en el millor partit de la temporada (69-63)

Setè partit del primer equip del Barça CBS; al davant tenia el segon classificat, el Basket Almeda, que arribava al partit amb només una derrota en els sis primers partits

Millor partit de la temporada per part del primer equip del Barça CBS, que, exceptuant el tercer quart, sempre va dur el ritme, així com la iniciativa al marcador, per assolir un triomf davant d’un dels millors equips de la categoria.

Defensa i transició

Una bona sortida i, sobretot, una bona defensa, ràpides transicions i el domini del joc interior tant en defensa com en atac van permetre aconseguir els primers avantatges al marcador i arribar al descans amb 12 punts a favor.

Al tercer quart l’equip visitant va aconseguir imposar el seu ritme mitjançant una pressió amb 2 contra 1, que el joc interior no pogués rebre pilotes còmodament i que els atacs del Barça CBS sempre arribessin al límit de la possessió i no trobessin opcions clares per atacar.

Tots aquests factors van permetre que el Basket Almeda capgirés el marcador i es posés 1 punt per sobre, però a l’atac següent el Barça CBS va poder anotar un triple que va tornar l’avantatge i el control del partit, i es va arribar al final del tercer quart amb una diferència de 5 punts.

Controlant el partit

Al darrer quart, tot i que va ser igualat, es va aconseguir tornar a controlar el partit mitjançant el joc interior i es va arribar al darrer minut de partit amb un màxim avantatge de 9 punts, que es va veure reduït per un triple de l’equip visitant.

Amb aquest triomf les jugadores de Tito Sobrín resten en la sisena posició de la taula abans de visitar la setmana que ve la sempre complicada pista del Valls.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut