Zubizarreta: “Un resultat positiu seria molt important”

Zubizarreta: “Un resultat positiu seria molt important”

El director esportiu del FC Barcelona ha dit que, després de dues derrotes, “cal ser fidels a les nostres idees i conviccions” “L’Ajax sempre és un equip valent. Té una cultura futbolística molt clara”, assegura sobre el rival d’aquest dimecres

El d’aquest dimecres a Amsterdam és un partit clau. Ho ha reconegut el director esportiu del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta, abans de la sortida del vol que ha dut el primer equip fins a terres holandeses: “Sempre un partit a la meitat de la classificació sol ser important. Vam perdre a París i és important que traguem un bon resultat a Amsterdam. Un resultat positiu seria molt important”. Sobretot, després de dues derrotes consecutives a la Lliga.

“Quan guanyes sembla un procés normal i quan perds es pot obrir l’element de la polèmica”, ha seguit Zubizarreta, conscient de l’“exigència” d’un Club com el FC Barcelona. Venint de victòria o derrota, per al director esportiu “el més important és que seguim treballant amb la convicció d’estar ben alineats amb les nostres idees. Cal ser fidels a les nostres idees i conviccions”.Sempre un partit a la meitat de la classificació sol ser importantPer acabar, s’ha desfet en elogis sobre l’Ajax: “És un equip que sempre és valent. Té una cultura futbolística molt clara. És un equip que s’atreveix i voldrà jugar al futbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut