El Barça d’handbol, de nou al Port de Sagunt

Els blaugranes repeteixen enfrontament de Copa amb els valencians i tornen a una pista que van visitar a l’octubre en Lliga

Dimarts a les 20.15 h a la pista del Fertiberia Port Sagunt serà el lloc on els blaugranes jugaran els vuitens de final de la Copa del Rei d’handbol a partit únic. La temporada passada ja es van enfrontar als valencians, a quarts de final, i el 8 d’octubre passat es van emportar el triomf, a la sisena jornada de Lliga.

Esperant l’estat dels internacionals

Xavi Pascual fa viatjar 14 jugadors del primer equip a Port Sagunt. Amb l’excepció de Rutenka, en procés de recuperació de la lesió al turmell dret i de Joan Saubich amb angines, la resta viatja a terres valencianes.

El que preocupa a Pascual és l’estat físic dels 11 jugadors que han jugat amb les seleccions durant la setmana passada. Tot i que han tornat sense problema, amb el dens calendari, qualsevol petita molèstia pot esdevenir important.

Els blaugranes, vigents campions de Copa, afronten el repte de l’eliminatòria de Copa amb l’objectiu de passar ronda i classificar-se per als quarts de final, en una eliminatòria que ja serà d’anada i tornada.

Un rival habitual

La passada campanya els blaugranes van jugar al Port de Sagunt a quarts de final i els blaugranes es van imposar per 21 a 42 i 44 a 27, al Palau Blaugrana. Aquesta temporada el Barça d’handbol ja ha jugat a la pista del Fertiberia Port Sagunt, on va guanyar per 27 a 45.

De la mà de l’entrenador Patxi Martí, tenen jugadors de nivell com els lituans Aidenas Malsinskas i Rolandas Bernatonis i mantenen peces clau de la campanya anterior com Berrios, Plaza o el veterà porter David Bruixola.

Actualment ocupen la dotzena posició de la Lliga Asobal i es van classificar per als vuitens de final de Copa en superar per 26 a 35 el Maristes Algemesí, a la segona ronda de la competició.